minikcasper Evet hanımlarrr cinsiyeti söyledi doktor ama yüzde 60 dedi çok hareketli dursa bi bakacam düzgün dedi ama yüzde 60 kız dedi 🤰💜💜
minikcasper Tgncr05 sizin oranınız daha yüksek bize yüzde 60 dedi😄 sağlıklı olsun da kız erkek hepsi evlat 😄
Tgncr05 minikcasper gerçekten öyle Rabbim herşeyin hayırlısını versin 10. Haftada bacak arası boş kıza benziyor demişti🤗
minikcasper Tgncr05 bende 10. Haftada gitmiştim o zaman bana çok erken şimdi bişey demiyeyim dedi 12. Haftamda söyledi ama tabi net söylemedi😁 bidahaki gidişte netleşir😁
minikcasper [silindi] çok erken olduğu için o haftalar doktorlar bişey diyemiyo az kaldı öğrenmenize ☺
[silindi] Tgncr05 Bacak arası boş dedi mi sizede 😊 aslında doktorum kız tahmininde bulundu ama emin olmadığı için söylemedi kız desem de olmaz dedi
Tgncr05 [silindi] aynen işte bana 10. Haftada bacak arası boş görünüyor tabi belli olmaz ama kıza benziyor demişti 12. Haftamda da öyle söyledi 🤗🤗
[silindi] Tgncr05 Belkide benimde öyle rabbim hayırlısını versin 3 hafta sonra öğrenicem 15.haftamda 😊