Nur1126 inşallah sizin bebeğiniz de sağlıklı olucak sakın sitres yapmayın sitreste kötü etkiler yani benim başıma gelmeseydi ve kız kardeşimin başına gelmeseydi bu paylaşmanı bnde korkardım üzülürdüm ama dediğim gibi Rabbim bize nasıl evlat vereceğini hiç kimse kestiremez burda komşum var çok samimiyiz onda şeker vardı daha 6 haftalıkken bebeğine de bulaştı ve hep ilaçlarlardı br kızı vardı o sağlıklıydı bu ikinci bebeği doktor hep olumsuz şeyler söylüyordu ilk önce sağ ayağı ters dedi sonra sol ayağı ters hep kadına olumsuz olumsuz her doktora gittiğinde hiç mutlu br haber söylemiyordu Kadında sitres yapıyordu üzülüyordu Bn napıcam nasıl aldıracam aldırmamaya karar aldılar ama morali de çok bozuk oluyordu şekeri fırlıyordu sezeryanla Doğum yaptı bebeği sağ ayağı az arkaya dönüktu alçıya aldılar ve sürekli ayağı düz oldun diye ayakkabi taktıkar kaç alçıdan sonra bebeğin ayağı düz oldu ve bebeği şimdi 9 aylık ama iki doktor her iki ayağı ters demişlerdi brtane tersti oda ileşti şöyle br durum vardı Kadının annesi doğuştan ayağı sakkattı belki o genetik veya şekerden de oldu bilmiyorum. Öyle şeyler de var onun içim içiniz rahat olsun