Ozdmrkbraa Kızlar 14+5 günlüğüm 12. Haftadan sonra bulantım başladı bugün çok afedersiniz çıkardığım da kan vardı acaba çok zorlandığım için mi olmuştur doktora gitmeli miyim
ozlmnhl Ozdmrkbraa canım ben 6.haftadan 16.haftaya kadar aralıksız kustum ve artık boğazım nasıl tahriş olduysa benimde kan gelmeye başlamıştı ama çok değil az olabiliyor yani normal şuan 37.haftaya geldim hala haftada 1 2 kusuyorum ve hala kan geliyor 🤦🏻♀️
Ozdmrkbraa ozlmnhl o zaman normaldir kuzum bende daha yeni başladı kusmalarım bi an tedirgin oldum çok sağol canım benim 🐣
ozlmnhl Ozdmrkbraa inşallah kısa sürer ben su bile içemedim hep serumla beslendim eğer günde 3 4 kez kusuyorsan doktora git ilaç yazsın bulantını hafifletir bide taze zencegil çayı yap iç bulantıya iyi geliyor
Ozdmrkbraa ozlmnhl prilam verdi doktor onu da gece içiyordum sabah içince sersemlik yapıyor diye şimdi gece iki tane sabah bir tane iç dedi inşallah daha kötü olmadan geçer 🤢
Ozdmrkbraa eryesil öyledir mutlaka canım inşallah hemen geçer dün sabah kahvaltısında sadece küçük bir dilim ekmek yemiştim hâlâ onunla duruyorum ne yedimse çıktı çok saçma olacak belki ama bebek etkilenir mi yemediğimden flan 🙄
Ozdmrkbraa Pandam tamam canım biraz olsun rahatladım çok şükür 💛 normalde olan şeyleri hamilelikte olur diye karşılar hiç panik olmazdım ama kan görünce bide astım hastasıyım ciğerimden geldi diye çok korktum 🤭
Ozdmrkbraa deniztekin kusmayı nasıl bıraktın keşke bende korkup bıraksam çok afedersiniz lavaboya zor yetişiyorum