bebegim_28 Ecenklv benim kız tembel çıktı 20 de başladım hissetmeye 😁 1 haftadır pıt pıt ediyor bişiler
Duygukc Haftada karnımın altında solumda pıtpıtı küçük küçük hissetmeye başlamıştım ama net olarak bebek hareketi diyemiyodum 18. Haftada artınca evet dedim bebişimi hissediyorum
anneadayi91 Haftaya gireceğiz neredeyse düzenli bir hareket hissedemiyorum. Arada gaz oynaması gibi damar atması gibi birşy oluyor ama saniyelik. Anlayamıyorum bebiş mi değil mi 😊💙 merakla ve sabırla bekliyorum. İlk hamişliğim hayırlısı ile. 👼🏼🧿
Ecenklv EdanurZ yok hayir 🥰 nerede oldugunu biliyorum 13.Haftadan beri,, fakat hissetmiyorum dalgalanmayi henuz😂
Babyy1S Ecenklv 16haftada arada kıpırdamayı hissetm 17 gelmeden tekmesini gördüm ara ara her ikisinide hissedyrm 17haftlgm suan
ervvagul 20+3 de kesin olarak hissettim o zamana kadar emin olamıyordum bağırsak hareketidir diyordum
ikizannesi2985 Ecenklv biz de bugün bebişlerimle 16 haftalık olduk.3 gündür dalgalanmalar hissediyorum🌸 ilk hamileliğim ama sanırım ikiz diye erken hissettim☺️