Fatma_08 Kızlar nolduysa bu hamilelikte nekadar dişlerimi fircalasamda gene sarı kaliyo sanki hiç bir etki etmiyo o dış macunu sizin evde kullandığınız denediginmiz.yontemler nelerdir
Minikpatiler Fatma_08 hamilelikte normal günde en az iki kez dişlerinizi fırçalayın mutlaka tatlı yedikten sonra çocuk kalsiyumu dişiniz kemiklerinizden alıyor kaçıncı haftadasınız belli bir haftadan sonra geçiyor
Hannee Fatma_08 canım aynı durum bende de varkahve çay tüketmiyorum kesinlikle kullandığımız kan ve vitamin ilaçlarından oluyor
Minikpatiler Anneolmayahasret karbonat dişleri çizer içtiğiniz kahve çay kafein içeren herşey de iz bırakır
Anneolmayahasret Minikpatiler hic oyle bi sorun yasamadim zaten sonrasinda dis macunu kullanip fircaliyorum disimi 😊saol uyarin icinde
Fatma_08 _mucizem_ onu kullanıyorum hatta sigara icmesem bile sigara içenlere özel olan var onuda akşamları kullanıyorum
_mucizem_ Fatma_08 canım hepsi buradada dr. White diş beyazlatma kalemi var mükemmel ilk sürmede bile bembeyaz yapıyor. Onu da deneyebilirsin. Ben çok memnunum ondan.