Ebru07 Merhaba kızlar Ocak ayında 2 aylık bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra haziran ayında tekrar hamile kaldım hamileyken babamı kaybettim gerçekten hayatımın en zor zamanlarını yaşadım bebeğim altı haftalıkken de Cumartesi günü kanamam geldi bebeğimi düşürdüm acaba üzüntüden mi oldu kendimi suçluyorum şimdi ne yapmam lazım hangi testleri yaptırdınız Benim gibi olan var mı lütfen bana yardımcı olun kızlar çok ihtiyacım var
Arslanmomy Ebru07 genetik ve kan pıhtılaşma testleri yaptırmalısın eğitim araştırma hastanesinde ucretsiz yapiyorlar ama 3 ayda çıkıyor. Kadın doğum doktoruna durumundan bahset hatta 3 düşüğüm var de çünkü 3ten az olunca onemsemeye biliyorlar. Sonra o genetik bölüme yönlendiriyor. Kendini suçlama biz istesek bile dusmicek olan bebeği dusuremeyiz yasayacak günü olan kalıyor olmayan gidiyor insallah tekrar denediginde her sey güzel olur
Anneolmayahasret Ebru07 esinizle birlikte kromozom analiz testi + trombofili paneli ( pihtisma testi ) yaptirman lazim canimcok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin
Deletedmom281 Ebru07 Bunları ve bunların dışında bir sürü tetkik var, tam kan sayımı, hemogram, biyokimya, vitamin, hormon ( tft, insülin, prolaktin, e2, fsh, lh, progesteron, testesteron, dha, v.s 🌿
Cndner Ebru07 bende seninle aynı durumdayım Ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum ilk adetten sonra gene kaldım tekrar düşük tekrar ilk adet bekledim bitti rahim flimi çekildim normal çıktı hormon testleri yapıldı herşey normal genetik test kaldı geriye doktorum kan pihtilasmasi olabilir dedi sonuç ne olursa olsun tekrar gebe kaldığın da iğne vereceğini söyledi bende beklemedym şuan rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
yagmur91 Arslanmomy @Ebru07 canım bu testler bende öyle biliyordum Cerrahpaşa tıp fakültesine gittim. 2 kaybım vardı. 1 aya kalmadan çıktı.
Ebru07 Anneolmayahasret amin canım haftaya tıp hastanesinde kontrolüm var o zaman soracağım biraz zaman geçmesi gerekiyor mu ki
Anneolmayahasret Ebru07 yok canm.ben nisanda kurtaj oldum bi hafta sonra pihtilasma testini yaptirmistim bi ay sonra cikti zaten.. kromozom testi icinde randevu veriyolar sana onuda gecen hafta yaptirdim oda bi ay sonra cikicakmis
Anneolmayahasret Ebru07 bi dusuk canim tup bebekle gebe oldugum icin doktor riske atmadan yaptirdi bu testleri. Allah bidaha yasatmasin kimseye
Ebru07 Cndner gerçekten aynı durumu yaşamışız canım çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki rabbim yardımcımız olsun
Cndner Ebru07 evet gerçekten çok zor iki kere üst üstte yaşamak psikoloji kalmadı bende ama bı yerden hayata tutunmak zorundayız Rabbime sığınıyorum ins bir gün bir mucizede bizim olur herşeyin hayırlısı olsun☺️😘🌼
Ebru07 Cndner kesinlikle canım çok sağol insan kendi gibi birilerini bulmak bir nebze içini rahatlatıyor 😊
Cndner Ebru07 tabiki öyle bir tek biz değiliz bu durumları yaşıyan bir sürü insanlar var hatta ben konuya şöyle bakiyorm hiç gebe kalamayan kadınlarımız var en azından bizim oluyor biliyorz bunu ve bizde olan olmayan tüm anne adaylarına destek umut olmalıyiz bildiğim her konuda yaşadım her hikayede bı başkasının hayatına dokunmak yardımcı olmak isterim tanıdığım tanimadigm tüm anneler duamda olacak herzaman rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🌼
ozgei Ebru07 yaptırdım 2 gende hafif pıhtılaşma çıktı…bunlar önemsiz genler kayba neden olmaz diyorlar ikinci gebelikte coraspin de kullanmıştım ama olmadi… tum testler yapildi başka neden yok o zaman neden oluyor…..bir dahakinde coraspin+iğne deneyeceğiz ama deneyecek cesaretim yok ki. Çok yıprandım. Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışmak çok zor, biz de insanız bu da can ve can kaybediyoruz….Sende neden belli mi?