Busraa07 Merhabalar 11 +4 günlük hamileyim ama su tüketemiyorum midemi bulandırıyor ? Bu sorun ile karşılaşıp çözüm bulan var mı ?
Zsnbr Busraa07 13. Haftamdayım hala istediğim gibi su içemiyorum 🤦🏻♀️ Ağzım kuruyo yine de erteliyorum sürekli içmeyi
leyla25 Busraa07 ilk 20 hafta hiç su içememiştim maalesef :( ilaç kullanıyordum onun sayesinde azda olsa tüketebiliyordum yani o haftalar normal canım inşallah hemencecik geçer🙏🏼
Fusun Bende yasadim aynisini simdi 22+3gebeligim yeni yeni geciyor. Baslarda su icemiyordum diye ayran yada süt iciyordum.sonra suttende tiksindim. Zor bi donem gercekten.
Snszasla Busraa07 ben de 13 haftalığım ve aynı sorun bendede var içmediğimiz için idrar da da problem oluyor ama elden de birsey gelmiyor ki ne zaman geçecek bu problemler sabırla bekliyorum valla 😏yemek yemeye suya hasret kaldık
_mucizem_ Busraa07 ayyy ben de öyleydim kokuyor gibi geliyordu su 🤭 sonra kendi kendine geçti benimki canım
Ahahhahaahha Busraa07 benimde bulanıyordu sudan açken bi bardak su içemezdim hemn çıkardı tokken içerdim hep
Esraugur2310 Busraa07 bende icemiyordum midemi bulandiriyordu doktorum suyu aromalandirmami söyledi bende birgun su sisemin icine elma tarcin koyuyordum birgun limon falan o sekilde icmeye basladim sonra duzeldim zaten simdi icebiliyorum normal suyu sizde o sekilde yapabilirsiniz
EdanurZ Busraa07 bende bi dönem öyle oldum 10+6 haftalık hamileyim insanın günü gününe uymuyor malesef canın