36 haftamdan sonra kızımı beklemeye basladim hep. 38 oldum ha bugun gelir belki ha yarin diye diye günlerimi geçirdim hep kızlar. Artik o kadar cok zorlanmaya başlamıştım ki hemen dogurayim diye herşeyi yapmıştım. Ananas yedim,hurma yedim, yürüdüm, evi elimle sildim, merdiven çıktım, pilates topunda egzersiz yaptim, tarcin suyu dediler burda onu bile ictim, adaçayı içtim, her gece sıcak sulara girdim herseyi denedim ama kızım gelmek bilmedi hic. 40 haftayi ettim günü geldi ama kızım yine gelmedi.. doğum termininde hastaneye gittim sancim felan çıkmadı beni zaten en cok zorlayan zaman 40 inci haftadan sonrasi oldu.. artik havalar da ısınmaya başlayınca nefes alamayacak duruma geldim ve gece oldummu bogazlarim sanki asit dökmüşler de cayır cayır yanıyor gibiydi. Sabahin 5 inde annemi ,babami ayaga dikiyordum artik acıdan ve herkes dogurayim diye bekliyordu. Anneme birsey sormak icin seslendigimde ahaaa sancisi geldi kesin diye heyecan yapiyordu.. ama ne zaman hastaneye kontrole gitsem sancim felan çıkmıyor tıpış tıpış eve dönüyordum.. oyle böyle diyerek 42 inci haftama girdimm artik ümidimi kesmiştim bi yandan korkuyordum evet ama şu son 2 hafta beni o kadar cok zorlamıştı ki sanciya da raziyim yeterki dogurayim demeye başlamıştım çünkü önüme eğilip suyumu bile alamayacak duruma gelmiştim artik… yattigim yerde ter döküyordum, ayaklarım ari sokmuş gibi şişmişti ve yolumu yuruyemecek hale gelmiştim ve gerçekten dogurmak istiyorum dedim artik suni muni artik ne olursa olsun yeterki dogurayim diye bekledim ve bingoooo bu sabah sancim geldi kizlar😁🤲 hastaneye bu sabah 7 bucukda kontrolüm vardı ve ben kesin dedim gidicem yine sanci felan cikmicak eve geri dönücem.diye dusunuyordum ki sabah 6 da uyandim belimden gelen bi agri kasımlarıma vuruyor aldıris etmedim çünkü 34 uncu haftamdan beri yalancı sanci cok cektigim icin bunuda oyle birsey sandım ustumu giyindim ve eşimle evden çıktık metroda belimden agri vurup kasiklarima vurmaya devam ediyordu ve dakika tuttum. Her 5 dakikada bir agri vurup gidiyordu acabaa mi dedim ve hastaneye vardik siranin bana gelmesi icin beklemeye basladim corona yuzunden eşimi hastaneye almadilar o yuzden tek başımaydım. 2 saat sıranın gelmesini beklerken agrilarin 3 dk da bir vurdugunu fark ettim ayaga kalktim yurudum sanci geldikce demirlere tutundum ve nefes aldim bu sefer de eğer sanci cikmazsa yuhhh derim dedim kendi kendime ve sira bana geldi nstye bagladim yaklasik yarim.saate yakin durduktan sonra ciktim ve doktorun çağırmasını bekledim yarim saat kadar sancim bu sefer 5 dk da bir vurmaya başladı sanci vurdukca ellerimle.belimi ovuyordum ve doktor beni cagirdi.. bebegin suyuna felan bakildi hersey yolundaydi cok şükür ve 5 dk da bir sancilarimin geldigini soyledim bebegin geliyor bu cok guzel birsey dedi ve alttan muane etti ben tabi 0 açılık felan diyecekler kesin beni eve yollayacaklar 2 3 gun sonra kontrole bidaha gel diyecekler diye beklerken bingooo bana 2 cm acikligim oldugunu soyledii.. evine gidebilirsin agrilarin cok siddetlenirse hastaneye gelmemi söyledi kizlar cok sevindim gerçekten cunku 42 haftasina gitmişti bebekk ve ben ümidimi kesmiştim kesin suniyi yiyecegim diyordum ve hic ummadigim anda sancim geldi.. Allahim hepimizi bir nefeste kurtarsin insallahhh canlar ❤🤲