Arinna Sltn12ylmz Marmaris Cüneyt Özcan’a gittim doğumumu da onda yaptım harika doktor. Normal doğumum olsaydı kesisiz dikişsiz bir dolun yaptıracaktı ama olmadı
Sltn12ylmz 1Nihal bizim de tayinimiz yeni çıktı muğlaya hiç bi bilgim yok doktorlar hasteneler hakkında 😇
Sltn12ylmz Arinna biz merkez de olacaz ama mesafesi yakın olursa düşünebilirim :) tşk ederim bilgi için
1Nihal Sltn12ylmz hayırlı olsun biz daha çok yeniyiz 4 hafta 4 gün 😊 perşembe günü gidicem inşallah memnun kalırsam sizede söylerim.
Arinna Sltn12ylmz Bende Marmaris te oturmuyorum bir saat uzaklıktayım ikinci çocuğuma da giderim yani ona
Sltn12ylmz 1Nihal hayırlı olsun sizinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Benimde suan 22haftalık . Muğla nasıl peki merak ediyorum oraları .bebeğimde kasım da doğacak inşallah kasımda havalar nasıl oluyo :)
1Nihal Sltn12ylmz Amin hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏 Muğla merkez ilçelere göre daha serin olur ama Kasım ayı cok soğuk olmaz. Dogalgaz oldugu için rahatlikta büyütürsün insallah bebeğini.