elifnr47 25+2 günlük 🤰hamileyim son iki günde sadece tatlı bişeyler yiyince hareketlerini hissediyorum kızımın normalde çok hareketlidir acaba normalmi yeri daraldığı içinmi sizdede öylemi kontrole gidicem yakın zamanda ama endişelenmeli miyim ❓🙏🏻
HilalG elifnr47 Azalma değil de 3 gün hiç hareket etmezse doktora gidin diyolar benim ki de günün belli saatlerinde daha hareketli sanki
nil_sugra elifnr47 dünden beri bu postları çok görür oldum. Bende de aynı durum söz konusu üstelik. 27+1 olduk bugün ve 2 gündür hareketleri öncekine göre daha az. Sanıyorum ki bu durum sıcaklardan kaynaklı. Birde dün ay tutulması oldu ve bu tüm insanları etkiledi. Ben bununda etkisinin olduğu düşünüyorum
HilalG elifnr47 takip et bakalım kuzum bi kaç gün nil_sugra dediği gibi de olabilir belki bazen hiç yorulmuyorlar mı diyorum ama yoruluyorlar sanırım 🤭🤗
Merve7534_ Bende 3 gün hareket etmezse değil 3 saat haraket etmezse gidin doktora allah korusun herşey olabiliyo.3 gün beklemek olmaz
elifnr47 HilalG inanamayacaksınız belki ama eşimle başka şehirlerde yaşıyoruz iki gündürde konuşmuyorduk şuan babasının sesini duyunca hareketlendi babasına kızıp bana trip attı 🌺😁