Almila Defnederen stres yapma diycem vallaha sabahı zor etmiştim ben ne olur çok kendini kaptırma hayirlisi olsun sonra insan çok üzülüyor
Gulerdem Defnederen https://imgyukle.com/i/C7HpJN bu üstte mavi olan LH yani ovulasyon testi ilk onu yaptım sonra pozitif olunca eczaneden gebelik testi aldım o da iki çizgi çıktı 😊
Defnederen Almila öyle yapıyorum kaptırmıyorum uğraş içindeyim kafama takmıyorum aklıma getirmiyorum bile☺️
Mervyksl mlsmrtgl bende gebeyim ama benim t kısmı aşırı koyu c kısmı biraz daha silik oluyor. Yani bu şekilde ikisi aynı koyulukta olmuyor. Normal mi aceba
Mervyksl Defnederen ben hamileyim canım 6 haftalık. Bende yumurtlama testiyle denedim normalde adet olmam gereken zamnalarda senin gibi çift çizgi çıktı ama benim c kısmı biraz daha silik gibiydi t aşırı koyuydu
Miniginannesiiii1111 Defnederen bende ovulasyon testiyle gebelik öğrendim ama öncesinde yumurtlama çatlama gördüm onları değerlendirdim sonra bir daha koyu gördüm gebelik testi yaptım vardı ama siz daha önce görmedim diyorsunuz bu yumurtlama olabilir büyük ihtimalle adet günü yumurtlayan kadınlar var
Zeyneppk Defnederen şuan oyle gorunuyor. Teste cift cizgiyi gordum. Bekliyorum. Bu markayla takip ettim. Aynı goruntu bende de oldu. Yumurtlamadan 6-7 gün sonra t koyulasmaya basladi. Bunu gordugumde test yapmisti asiri silikti
Miniginannesiiii1111 Defnederen yumurtlama görüyorsunuzdur büyük ihtimalle gününüzü değerlendirin çünkü yumurtlama gormemissiniz yumurtlama çatlama görüp sonra adet günü böyle koyuluk gorseydiniz evet gebelikten şüphelenebilirdik arkadaşlarda yanlış anlamış olabilir hiç yumurtlama görmeden hamile kalınmaz yumurtlama demek çatlama demek sonrası 😊
Zeyneppk Yaptığımda bunun aynısıydı. Bir kac gun sonra tekrar denedim t, c’den daha koyuydu. Yumurtlaman gec olmustur ona gore de dollenmen.
Defnederen Hakkım da hayırlısı inşallah varsada inşallah öğreneyim eğer yumurtlama ise 🤰🏼 Olsun hayırsıyla Miniginannesiiii1111
Defnederen Mervyksl biraz yukarı cık ekran görüntüsü anlatımlı attım googla img yükle yaz ikinci siteye gir diğerlerini attığım resimdeki gibi yap