Wonderanne Defnederen yani muhtemelen 12 13 gün önce yumurtlama olmuştur insaAllah vardır adetin birkaç gün daha olmazsa test ver kan daha iyi olur aslında
Ayca24 Defnederen Regliniz geciktiyse aç tok veya sabahki idrarda farketmiyor.Ben unutup sbaah yaptım🙈sonra su içtim tekrar idrar geldiğinde yaptım yinede çıktı😊
Defnederen Ayca24 hakkımzda hayırlısı olsun ama sanmıyorum içimde umut yok gebelik için öyle yumurtlamadır diye bi his var
Defnederen Happybsrn size yalan söyliyecek halim yok ilk defa deneyimim sizlere attım allah razı oldun cevap verdiniz adet günüm bugün ve böyle bi testle karşılaştım adet günüm şaşmaz ama iki güne adet olanıda gördük gördüklerinize yazın siz en iyisi burda ben yanlış birley paylaşmadım
Happybsrn Defnederen iyi de ben sana bi şey demedim ki 😳 umutlanıp üzülme diye olabilen şeyleri yazdım herkes ayrı yazmış bnde fikrimi yazdım
derinsvy Defnederen yok bence yumurtlama değildir regliden bir kac gün önce olabilirde simdi değildir
Eylul58 Defnederen Gebelik testi yaparsan silik de olsa çıkacaktır bende oyle oldu ovulasyon testi böyle çıkmıştı 😊
Defnederen Beklicem valla umutlanmak istemiyorum acıkcası yarın tekrardan atarım sizlere dr. Sordum adet günüde yumurtlama olur dedi hayırlısı🥰
Defnederen derinsvy inşallah hayırlısı yarın atayım yine yorumlarınızı bekliyorum ben 🙏🏻 Hepinizin yorumu için çok çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤️🌸
Masal-24 Defnederen evet ovulasyon testini 5 ay denedim sonuç alamadım sonra adet günümde yumurtlama olduğunu öğrendim şuan 15 haftalık hamileyim inşallah sizde en kısa sürede yaşarsın annelik sevincini
Defnederen Google imgyükle yazacaksınız 2. siteye girin resim ekle dosyadan falan yazıyor ekleyin resim yüklenir aşağıda linkler var ordan da ikinciyi kopyalayıp buraya atın