Nurkvrs aysegzr_aslan 32+4 üz bizde. Uyku uyunmuyor geceleri kaç kez kalkıyorum sayamıyorum bile sağa dön sola dön ağrılar bi yandan hareket edemiyorum öyle olunca da el ayak şişmeleri bi yandan. Bi de vajinamda ayağa kalkınca bi ağrı oluyo özellikle çok hareketsiz kaldığımda misal sabah kalktığımda falan daha çok oluyo tayt falan giyerken bile batma hissi oluyo bir iki haftadır sizde de var mı böyle bi rahatsızlık kızlar
tugbaayaz aysegzr_aslan aynısının tıpkısını yaşıyorum desem 33+4 olduk bizde ama artık gücüm kalmadı çok çabuk yoruluyorum ayaklarım şişiyor midem yanıyor acayip bi şekilde hep uzanmak istiyorum ağırlaştım iyice yatsam yatamıyorum sağa dön yok sola dön yok rahat edemiyorum napacağımı şaşırmış durumdayım artık günlerdir adet sancısı çekiyorum doktorum artık normal yalancı doğum sancıları bunlar dedi sona yaklaştık Allah’ın izniyle
littleon aysegzr_aslan herşeyi yıkadım üteledim hastane cantasınıda hazırladım dogumum 18 agusts gozukuyor ama agustos başı gelir dedi dahada yapamam diye hazırladım
aysegzr_aslan aysegzr_aslan littleon o zaman senle haftamız aynı heralde 16 agustos benimki iyi yaptn hazırladın inşallah bende yaparım
Tugas aysegzr_aslan benn 35+3 olduk çantamız hazır bir tek bezimiz eksik onda da bez markasına daha karar veremedik babamız da asker inşallah o gelmeden gelmeyiz dünyaya
littleon aysegzr_aslan aynı canım aynı oturuyom kuyruk sokumu agrısı yatıyorum saga sola donmek işkence ayaklarım davul gibi sıcak desen yakıp kavuruyor az kaldı bunada şükür
Fatma57e aysegzr_aslan çokk şükür 30 haftama yakşınca ev temizligi yaptum biiti ondan sonra 32 de bütün bebişin çamaşırıydı ütüsüydü bide 33 haftada doğum çantamızı hazırladık 2 hafta da önden giidyoruz bakalım bal oglum ne zman gelicek acaba 🤔😊😂🤰
aysegzr_aslan Fatma57e bakalım önce kim dogurucak bu aralar iyi degilim keske temmuz sonunda yada agustos bası olsa
gozdeee-1 aysegzr_aslan sıcaktan bunalmış durumdayım daha eksiklerimde bitmedi çantada hazırlanmadı 35+1oldumm. Kızım son günlerde çok hareket etmiyor acaba yeri daraldığı için mii
EsmaBuran 33+4 olduk sıcaklardan baya şikayetçiyim kızlar oturduğum yerde ter içinde kalıyorum uyku düzensizliğim var gece çok uyanıyorum. Allah hepimize kolaylık , ferahlık versin 🙏🏻
Sermhiante 32+3 ama çok sıcak, ya ödem yok çok şükür ama günde 2 3 kez duş alıyorum eşyalar hazır ama yıkama işine haftaya başlıcaz inşallah 2 hafta da önden gidiyoruz ama bakalım daha da şişersek nası olur bilmem
Betim Sol Kasık ağrım var 20. Haftalardan beri hiç geçmedi. 34artı3 üm bebeğin başı da aşağıda iyice baskı yapıyor tek sıkıntım oydu ama şimdi ayakta kaşıntım başladı bi de şişti ayak parmaklarım dolma gibi oldu😋😂