Elisss4016 elcinsadem ah sormaa bende başak burcundan yanayımm bir kararsız daha kaldıramayacak bünyem 😂😂 aynen sağlıkla gelsinler de mühim değill ♥️
Tubii_ Elisss4016 ben de başak burcuyum, kendi takıntılarımdan ve mükemmeliyetciligimden o kadar bezmiş durumdayım ki, evde bi başak daha düşünemiyorum😅 umarım kızım benim gibi olmaz☺
Sozipek 94 günümüz kaldı ama sezaryen olacağım ilk bebeğimde 10 gün önce olmuştum bunda da öle olur 84 günümüz kaldı sayıyorum
Elisss4016 Tubii_ yaaa ben akrep burcuyum ama hiçbir özelliğini taşımıyorum 😂 belki sizin kızınız da başak burcunun özelliklerini taşımaz🙄
Hulyaawc Burcum34 Ayy kızlar bu post kaybolmasın hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğurcaz bakalım kim önce kim sonra 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🥰
DamlaNur29 GulcanYvz canım allah yardımcın olsun valla ben diyorum bazen iyiki almısım bazı şeylerini nevresim yorgan ve 2 3 takım 0 3 ay almam lazım bide kendim kalıyorum onuda öbür ay başı alıcam ama inan cok zor oldugum yerde su gbi terliyorum bu yaz zor geçiçek😒
Barbiel Barbiel Hulyaawc oğlumuz olacak Yaman ismi sizin peki ☺️ bir de kaç kilo aldınız ve bebisiniz kaç kilo :)🧿