Pnrr06 Nursen977 Aynen canım tabi erken falan gelmezse bizimkiler 😊 zaten içimden bi ses o kadar beklemiycen diyor 😁
Nursen977 Pnrr06 ayy inşallah😅 benimki erkek geç gelir diye söylenti var ama ben şimdiden sıkıldım artık şuan imkan olsa koşa koşa giderim doğurmaya😅 sıcaklar mafetti beni
Pnrr06 Nursen977 haklisin valla canım ben sezeryan olacağım o yüzden 39. Haftada doğma ihtimali var 😊
Mehtap74 Burcum34 son 73 diyor ama 2 oğlum 36 ve 38 de doğdu. Kızımız da 40 I beklemez diye düşünüyorum ama nasip bakalım
DamlaNur29 Burcum34 son 76 ama sezeryan olucam 10 gün erken alıyolar genelde ❤ bu arada canım bezini aldınmı ben 2 paket 80 tane aldım 1 numara eğer pişik yaparda begenmezse elimde kalırmı acaba ?😳
Burcum34 DamlaNur29 DamlaNur29 bez almadım daha dğrusu yatak odası ve kıyafet aldım sadece bez de markası neki blmiyrumki herbebeğe göre değişir inşallah kalmaz çünkü ilk zmanlar baya bez gidiyo
Burcum34 İnşallah kalmaz canım cunku en iyi marka bile pişik yapablir dedgım gbi bebeğe gore degısir DamlaNur29