Mhtpctn Kızlar selam 18.haftadayım kız bebek beklıyorum allah nasip ederse hala daha tatlı yıyemıyorum yemeyı bırak tatlı meyveler muz karpuz seftalı ne varsa tatlı olan onları bıle yedıgım zaman hemen midem bulanıyor sizler de durum nasıl
Deletedmom424 Mhtpctn 17+2 yine aşırı derecede tatlıdan soğudum bende önümde başka biri yese bile midem bulanıyor 🤷🏻♀️
Yasmiiinn Mhtpctn benimde o haftalarda öyleydi merak etme canım son haftalarda deli gibi canın istiyor yani kişiden kişiye değişiyır deli gibi karpuz pasta istiyor canım😂😂 33 haftalık hamileyim bu arada
nil_sugra Mhtpctn 2.ye oğlum olacak Allah nasip ederse tatlı çok seven biri olmama rağmen gebeliklerimde tatlı yiyemiyorum. Canım istediği halde yiyemiyorum çünkü midemi inanılmaz kaynatıyor. İlk oğlum asla tatlı yemezdi. Hatta muhallebisini bile tatlı değil tuzlu yapardım. Sanırım bu da öyle olacak.
Rumene Deletedmom424 aynı ben 12 +4 tatlı ve çikolata delisiydim şimdi aklıma bile gelmiyor ağzıma sürmek istemiyorum
Cansucasalin 15+6 tatlı giyemiyorum hatta doktorum git tatlı ye gel hareketlenir dediği zamanlar gibi zor yutuyordum o çikolatayı o derece hiç sevmiyorum , ekşi baharatlı acı vazgeçilmezim..☺️🎀☘️
dilekgi123 Mhtpctn bende kide kiz hic tatli yiyememistim 26-27 haftalarimda yavas yavas az sekerlilerle basladim 32 deyim simdi 2-3 gunde bi hafif bi cikolata yiyebiliyorum 🤗😂😂
zeyzey95 Mhtpctn canım bende 22 haftalığım oğlum olacak normalde tatlı hastasıydım her gün çikolata yemeden duramazdım hamile kaldığımdan beri tiksindim sadece meyve yiyorum o kadar reçel bal bile yemiyorum zaten iyi de değil o yüzden mutluyum yani hiç kilo almadım 101 kiloydum 100 kilo oldum kusma falan yaşamadığım halde
Mhtpctn zeyzey95 bende öyle 100 kılo ustu hamıle kaldım cok kustum hala daha kusuyorum yanı tatlı yemıorum doye uzulmuyorım aslında ama bazen ozenıyorum evde oldumu tadayım dıorum hemen ıstıfra🙈
S-r-p Biz de 15+2 yiz başından beri şerbetli bi şey görünce bile gözlerim yerinden çıkıyordu öğürmekten kusmaktan hala da ekşi yiyorum çikolata arada yiyorum ama o da midemi mahvediyor kaynıyor resmen
ek-istanbul Mhtpctn hayatımın her anında hamileliğim her dk sında yemekten çok tatlı yerim😂 benimde kızım olacak ama bulantılarım falan olmadı meyve ve tatlı için deliriyorum
snm_ Mhtpctn 22+2 yim oğlum olacak tatlıyla hiç aram yok. Tatlı namına sadece sade dondurma yiyorum. Meyvelerle de pek aram yok ağzımın tadını bozuyor 😂 hatta hamileliğim boyunca ilk defa iki hafta önce detaylı ultrason için sekreter çikolata ikram etmişti hareketlensin diye bir tek o zaman yemiştim onu da zorla 🙄
Ervasevgi Mhtpctn bende aynıyım tatlıdan resmen nefret ettim meyveleri dahi tatlı diye yiyemiyorum ki yemeğe bile ilk önce tatlıdan başlardım dün gece serum yedim acilde sonrasında nerdeyse şekersiz denecek kadar az şekerli sütlaç yiyebildim zaten bulantı ve kusma hayatımı kabusa çevirdi 😭😭😢