Busbus94 37+1 ‘im gece kasılmalardan hiç uyumadım bu sabah hastaneye gittim 1 cm açıklık ve rahim ağzında yumuşama varmış. Sizce açılma devam eder mi ? Yalancı sancılarım var düzenli sancılarım yok 🤷🏻♀️
zeyno_gr Busbus94 Suyun ve 5 dakkada gelen sancı olmadıgı sürece sıkıntı yapma bende 38 haftalıkken 2 cm açıklıgım vardı 40 haftamı doldurdum o açıklıkla
Fnur1995 Busbus94 ben de aynı sizin gibiyim doktorum 2 parmak açıklığın var dedi nişanım da geldi ama sık sancım yok stres oluyorum 😥
Busbus94 zeyno_gr doğrudur canım. Kimisinin tak tak tak saatler içinde açıldığı da oluyor merak ettim o yüzden
Busbus94 Eda06 karnım çok sertleşiyor canım batma ve huzursuzluk hissi oluyor taş kesiliyor bebek sanki ve bu durum devamlı olarak saatlerce sürüyor
Eda06 Busbus94 benimde şuan öyle bi kasılmam var yarım saatten on dakikaya düştü ancak sancım veya ağrım yok
Busbus94 Fnur1995 beni de çok geriyor ne olcağını kestiremiyorum. Suan evde uzanıyorum hep düşünüyorum acaba 3 cm felan olmuş mudur açılıyor mudur git gide diye. Paranoya yapıyorum
Fnur1995 Busbus94 Bende aynı şekildeyim açılıyodur belki ben hissetmiyorum diyorum 😅 hareket ediyorum bugün evi temizledim sancım oldu düzensiz duşa girdim geçti 😢