gamze06ahmet Kızlarr merhaba, 24+1 haftalık hamileyim yediğime içtiğüme dikkat ettiğim halde son zamanlarda her hafta bir kilo almış oluyorum gitgide kilo artışı, şimdiden 9 kilo aldım nolcak bu halim 😩
bebegim_28 gamze06ahmet ben ben ben🙈 yediğime çok dikkat ediyorum aburcubur 21 haftalık oldum toplasan 2 3 defa yedim doyumluk değil onlarda da tatlıdan tiksindim pasta falan yemiyorum ona rağmen 5 6 kilo aldım bi de 2 canlıyım desem yesem yuvarlanırım😁😁
Berfin_kycn gamze06ahmet bünyeyle alakalı benimde ağzım hiç boş durmaz çok yerim ama 36+6 yım sadece 3.5 kilo aldm🤷♀️
tugbaayaz gamze06ahmet 25 inci haftamda bende 9 kilo almıştım şok olmuştum hatta dikkat etmeme rağmen 29 da 11 kilo 32 de 12.5 kilo almıştım şuan 33+4 olduk dahada dikkat etmeye çalışıyorum
Tatlisannedilekk gamze06ahmet bence bünyeyle alakalı bir durum, sürekli tatlı yiyorum hamurişi aburcubur da yiyorum 27haftalığım 2kilo aldım
gamze06ahmet bebegim_28 dimi yaa bide yesek demekki yuvarlanıcaz , bende bişi yemiyorum wallahi , çok aşeren biri de değilim , eşim hayret ediyo çok az yiyosun diyo
gamze06ahmet Benim sağlık sorunum da yok , ikiz bebek desem değil , bide saçma bişekikde kilo alıyorum sadece göbeğim var , çıktıkca çıkıyor , demekki yesem kapılardan sığamicam😔
tugbaayaz gamze06ahmet ben sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum sadece içimde muz tarlası süt içe içe bi hal oldum yumurta pekmez kaşar derken farkettirmeden ki benim kısır döngüm bu olmuş diyorum bi doğurayım uzun süre ağzıma sürmem bunları diye 😂
Berfin_kycn gamze06ahmet 😅🙈hamileliğin tatlı kiloları onlar hiç dert etme doğumdan sonra verirsin🥰benim de karnım hiç yok 5-6 aylık gibi duruyor resmen
bebegim_28 gamze06ahmet sabahları ilk başta çok acıkıyordum yiyirordum Allah var ama diğer öğünler de dengeliyordum bi de ilk zamanlar bulantıma kuru simit çok iyi geliyordu her gün iki tane simit yerdim tabi oda baya etkiledi virüse denk geldik yürüyüş yapamadım şimdi ev taşıma telaşı var yine yürüyüş yok sanırım bunlar etki ediyor
Sevgiarf Bende de öyle ya akşam 6 dan sonra filan da yemem ben bide yani ama panda gibi oldum inşallah doğumdan sonra gider bunlar emzirirken verilir diyorlar ama bizde bu şans varken alırız 😂😂
DamlaNur29 gamze06ahmet canım şeker testi yaptır derim benimde 24 . haftada artı 8 kilo almıstım sonraki ay almadım bu ayda diyetteyim zaten az ve sık yiyorum sadece 3 kilo alabilirsin dedi diyetisyenim banada ne yesem yarar su içsem bile hamile değilkende öleydim