Mhtpctn Kızlar 100 kulo ustu hamıle kalan bayanlar karnınız en fazla ne kadar sıstı cok merak ediyorum acaba resım atma sansınız varmıdır ben 18.haftadaym daha karnımda pek fazla degısıklık hıssetmıyorum
Tgbkzn Mhtpctn 20. Haftadan sonra göbek iyice belirginleşmeye başlıyor canım bilgin olsun iyice şekilleniyor 27. Haftadayım artık top gibi bir karnım var burdan resim koymayı bilmiyorum o yüzden paylaşamıyorum
Alparslansmom Mhtpctn ben 82 ile hamile kaldım 34 haftalık bebeğim ve 105 kilo civarındayım. Kocaman bir karnım var 😄 benim karnım 24ten sonra çıktı
RabiaKaratas Mhtpctn ben de 100 kilo üstü hamile kaldım göbeğim nerdeyse 6. Ayimda net belli oldu şuan 8e girdim kocaman oldu
67380ipek Dyg4141 ben 86 kg ym 21 hafta hissetmedim doktor ilk gebelikte normal dedi 25 e kadar ama çevremde herkes kilolular geç hisseder diyr
EsmaAtlasLeo Mhtpctn evet canım aynen öyle ben kendimde yaşadım 112 ile hamile kaldım 105 kadar geriledim. Şu an 38 haftalığım ve 110 kiloyum.
Alparslansmom 67380ipek yok kuzum bende 82 ile hamile kaldım 18. Haftada hissettim. Bebeğr göre değişiyor kiloyla alakası yok inanki
Dyg4141 67380ipek bende bebekle ilgili olduğunu dusunuyorum benmkı erkek ve ultrasonda bıle cok hareketlıydı canm oyle cok asırı hıssetmıyorum tabıkı baloncuk patlar gıbı falan bebek oldugu anlaşılıyo zaten ☺️
buse0935 67380ipek bencede bebekle alakalı bir durum bende 82 ile kaldım 17. Hafta sonunda hissetmeye başladım şimdi 21 olduk
mhbbbera Senemada sen morali bozulanalra en güzel örneksin ^ kilolusun hamile kalamazsın diyorlar ya biz kilolu insanlara ve bizlerde ğzülüyoruz ☹️^ maşallahh ☺️☺️ inşallah ikizlerin doğunca sağlıkla sıhhatle hayatına gidebam edersin istediğin kilo varsada inşallah ulaşırsın
Alparslansmom Mervegcl 18. Haftadan sonra kilo almaya basladım. Karantina döneminde full evdeydim hiç hareket yoktu bide can sıkıntısı yedikçe yedim yedikçe yedim 🤦🏻♀️ Sonuç 🙄🙄
67380ipek Alparslansmom bilemedim valla doğrudur dün doktordaydım ultrason da kıpır kıpır ama ben hissetmyrm işte değişik
Mhtpctn YagizAsyaMom masallah ne kadar yakısmıs hamılelık 🥰 sağlıkla doğsunlar ıns bebiştr cok tatlı rabbım bağışlasın