GulcanYvz Ben bi süreliğine araba alamıcam Eylül’de inş doğumum olacak bebeği hastaneye aşıya götürüp getirirken böyle port bebek seti alsam kullanışlı olur mu ? Yoksa anakucağı daha mı iyi olur ? Hiç bi bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Deletedmom317 GulcanYvz anakucAğı çok rahat. Sallanıyor bide ileri geri. Bu attığınız kullanışlı gelmedi bana
Ececem GulcanYvz artık bir çok özel hastane puset olmadan bebeği hastaneden çıkarttırmıyor bilginiz olsun
Serena GulcanYvz bende port bebe aldım pusete o kadar para vermek bana saçma geldi hem bebek arabası da aldım biraz büyüyünce arabayi kullancam
GulcanYvz Deletedmom317 puset almam daha mantıklı o zaman öylemi canım ama ağır olmuyor mu puset ben taşıyabilir miyim mesela 🤭
Deletedmom317 GulcanYvz ağır oluyor cnm ya. Arabanızın olması şart. Bide ben taşıyamıyorum ağır geliyor eşim taşıyor hep
Pinkyellow GulcanYvz dün e bebege gittim canım bende pusetlere bakmak için okadar ağır geldiki hepsi aynı ağırdı bide içine bebek girince şahsen benim gücüme göre taşımak baya zor olcak ama kesin almayida düşünüyorum hafif ve kaliteli olanı araştırıp bulmamız lazım😣
GulcanYvz Deletedmom317 arabamızda yok canım bebeğe de arabayı hemen alamıyorum masrafımız çok oldu eşim koronada çalışamadı 1 aydr çalışıyor daha yeni kıyafetleri hallettik çok eksiğimiz var beşik alıcaz ıvır zıvır hala eksik arabayı kışı geçirip öyle alırız diye düşündük aşıya hastaneye giderken de kolay götürmek gerek her zaman eşin yanında olmaz sonuçta canım bana da iş düşecek ondan hafif şeyler daha mantıklı geliyor ay bilemedim kafam çok karışık
Tgbkzn Bence puset almalısın hem arabada kolay taşımak hemde aşılara götürüp getirirken taşımak için ayrıca sallanıyor evin içinde de kullanabilirsin
GulcanYvz Pinkyellow ay hafif bulursan bana da haber et gerçekten de çok ağırlar bende civil de bakmıştım
ceren63 GulcanYvz letgodan çok uygun fiyata temiz beşik araba alabilirsiniz bence bi bakın. Neredeyse sıfır gibi ürünler bulunuyor bazen
RabiaKaratas GulcanYvz bizde bebek arabası almadık çevremizde kimse bebek arabası bı doğru düzgün kullanmiyor hiç kişi geçirip öyle alcaz ama o resimdeki hiç kullanışlı değil bez poşette taşıyorsun gibi oluyo eskilerde de vardı. Alabilirsen puset al bence
mrvky34 Ben pusetin icine sevi bebenin bel destek minderini aldim. Beli boslukta kaliyor kucukken diye. Tavsiye ederim
GulcanYvz RabiaKaratas bende hiç sevmiyorum camım sırf hafif olsun diye attım puset ağır olur ben tek başına taşıyabilir miyim bilmiyorum
RabiaKaratas GulcanYvz bende o konuda çok düşünüyorum ama hastaneye tek gitmem arabada var sorun olmaz diye düşünüyorum. Onun dışında zaten yapacak bişey yok seçenek kalmiyo 😊
Ececem Esraugur2310 kucakta çıkmanın sağlıklı olmadığını söylüyorlar bir kaç bebek böyle düşüp sorun yaşanmış. Hastaneden çıkana kadar güvenli şekilde çıkmasını sağlamak istiyorlar