YaseminErol Pnr_ysm birkaç gün geç döllenme olmuş olabilir endişelenme. Doktor birkaç gün sonra tekrarlamanı isteyecek oradaki artışa göre anlaşılır sağlıklı bir gebelik olup olmadığı
Pnr_ysm YaseminErol doktorum herhangi birşey söylemedi sordum değeri nasıl diye gayet iyi ddi 2 hafta sonra gel ddi dün tekrar yaptırdım 3389 çıktı
Setenay Pnr_ysm benim 10 gün sonra 649 çıkmıştı 🙂 seninki de çok normal herkesin aynı olmuyor. İki gün sonra ikiye katlaması önemli
ElifKurtuldu Pnr_ysm canım hıc endılesenme herkezın hormonları farklı. Benım ılk gebelıgımde 10000 cıkmıstı 2. Ye hamıleyım sımdı bunda 2bınlerde cıktı. 2 hamılelıkte bıle ayrı olabılıyor
Pnr_ysm Duygu123 keseyi gördük 9 gün sonra tekrar gel ddi doktor kalp atışlarını duymak için inşaALLAH duyarım hayırlısı ile
Duygu123 Pnr_ysm hadi hayırlısı olsun Rabbim üzmez anneyi sen merak etme 😊 sağlıkla al kucağına insallah
Pnr_ysm Bilge35 doktora gittik keseyi gördük 9 gün sonra kalp atışlarını duymak için tekrar gideceğiz ama ben de biraz korku var ALLAH'IM Muhafaza boş gebelik diye endişe ediyorum dua edin inşaALLAH hayırlısı ile kalp atışlarını duyalım
Bilge35 Pnr_ysm insallah canım. Ben 2 hafta gittim geldim kalp atışı iÇin. Bende senin gibi boş gebelik mi ki diyordum. Hamd olsun Rabbim e duyduk bebişimin kalp atışını. Sabır et .. insallah sende duyacaksın💕