Fatmaydinn Eslim1906 benim tuttu 😊😊 Ama tabi böyle şeylere inanmamak lazım onun cinsiyetini Allah belirliyor Çin takvimi falan nereden bilecek 😅
Fatmaydinn Eslim1906 %50 şanşları var ya kız ya erkek diyecek zaten o da bazılarımızın ki tutuyor bazılarının ki tutmuyor 😀
Fasulyeninannesi Eslim1906 2015 te kızım doğdu Çin takvimine göre yaptık tuttu şimdi oğluma hamileyim yine tuttu ama ben hesap yaparken hem bir yıl önce hem bir sonrası da aynı cinsiyet olacak şekilde denk getiriyorum 🙏🙏😇🤔❤
ebrucan Fasulyeninannesi bende öyle yaptım bakalım tutacakmı 😀 ay olarak hangisine bakıyorsunuz benim sat 27 eylül ekim ayına mı bakmam gerekiyor
Laylaylom Ne Çin takvimi ne Rus takvimi ikisi de tutmadı. Hatta karnımı gören herkes dağınık dedi kalçaların büyüdü kesin kız dedi o da tutmadı. Ama oğlum olcak kısmetse
Rabiaak81 Laylaylom aynen aynen bende ne cin takvimi ne Rus takvimi tuttu demen gibi basenler genişledi kız bekleyenler sok yaşadı 😆😆😆
EliniVermiyorHayat Benim de tuttu ama ben ona göre yapmadım tabiki🤣Rastgele😇Cimcime bekliyorum şükürler olsun🤰🤰