SMO Adete bir gün kala idrar testinde pozitif çıkma ihtimalli yüzde kaç sizce☺️ ( Tabi eğer gebelik varsa )
Eliftmzkrkmz SMO adetime 5gün vardı erken gebelik testi yaptım 45 dk snra çift çizgi gördüm oda çok silikti. Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileymişim.
madl41 SMO kişiden kişiye değişir canım ☺️ Ben adet günümde kan testi yapmıştım negatifti doktor adet sökücü vermişti eczane den almamıştım bile sonra adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkmıştı☺️
ilknr_ylmz94 Benim adetim 7 gün geçmesine rağmen çıkmadı kişiden kişiye değişiyor geç döllenme falan olduysa çıkmaz
SMO rabiass yarın adet günüm ama hiç bir belirti yok o yüzden test yapasım gelmedi halsizlik ağrı batma bunların hiç biri yok sadece yoğun bir beyaz akıntı var o da belirti mi bilmiyorum
rabiass SMO bnde hiç belirti yoktu zaten günüme de 5 gün vardı annemin rüyasında bni hamile görmesiyle test yaptım oylelikle çıktı 🤭
Damla61 SMO hicbir belirtim yoktu. Sadece her adet oncesi 10 gun onceden memelerim siserdi dokunamazdim. Yine sisti sonra adete yakin gecti sasirdim. Ordan uyandim ben. Baska hicbir belirtim olmadi