Merveanl Herkese merhaba .. sıcaklardan dolayı saçlarımdan gerçekten çok bunaldım ve kestirmek istiyorum ama bir kısım hamileyken saç kestirme diyorlar pek kulak asmıyorum ama saçını kestiren var mı bu süreçte ☺️☺️☺️☺️
ikincikezanne- Merveanl Aynısıni benim annemdr diyo kestirme falan diye bende acayip bunaldım 🤣 Bi yandan kestirmek istiyorumda bi yandan yapamıyorum 2 ay sonra doğumum lohusa dönemi bitince kestirim diyorum acayip kararsız kaldim o konuda ama cok bunaldım elimde olsa suan gider kestiririm 😊
fnsckn Merveanl dinen ya da bilimsel bir açıklaması yok diye biliyorum 😅 ben evde kesmiştim kendim 😊 bu sıcakların olumsuz etkilerindense kestirmek çok daha mantıklı ♥️
Zeyyno_ Merveanl Benmde çok uzundu kalçama düşüyordu artı tesettürlüyüm artık kıyamadım ama zorda olsa evde kendim kestim 💜
Svdkbs Merveanl bende kestirdim ilk hamileligimde bundaxa kestrcem. itibar etmeyin böyle seylere ya sacla hamileligin ne ilgisi var 😁
Ellosluk Merveanl canım batıl inanç dinen hükmü yok , kestirdim bebeğin ömrü kafamdaki saçla mı belirlenecek?Allah’ın dediği olur
Evreniniannesi Merveanl Bende sıcaktan bunalıp saçlarımı kestirdim banada sonradan saçların çok dökülür demişlerdi ben dinlemedim😁😁
Tiniminiannee Benim de kalçama gelecek nerdeyse saçım kesmek istiyorum ama kısa saç yakışır mı pişman olmaktan korkuyorum. Bir de saçı kısa kesince saç kendini onarmaya çalışır vitaminler oraya gider diye bişey okudum bu ne kadar doğrudur acaba ?
SabireA Saç kestirince ömrü kısalırmış. Doktorum böyle şeyler inanmayın demişti. Kendisi de kapalı bir kadındır. İlk çocumda şimdikinde de kestirdim. Allah tan başka kimse geleceği bilemez.
ecembugra53 Merveanl canım batıl inanç ya böyle seyleee halen daha inanıyor Muş’un gerçekten git kestir 😊
Merveanl Bende inanmıyorum tabi ki rabbimden öte kimse bilemez ama yine de fikirlerinizi almak istedim ♥️ Hepimizin bebisi sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.cok teşekkür ederim herkese