Acemi_mom Sağ kasigimda igne batar gibi hareket etmeyle artan sol tarafima yatinca hafifleyen bi agrim var bu 3ncu kez oluyor en fazla yarim saat içinde geciyor ama cok canimi yakiyor uykudan uyandim bu saattr bunu yaşayan var mi acaba icinizde 25+5 teyim :(
Mdn Acemi_mom aynı şeyleri bende yaşadım ama ben biraz erken başladım yaşamaya 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum şuan 20 haftalığım magnezyum rahatlattı şimdi varis çıktı o yüzden arada yine oluyo ama eskisi gibi değil
Hilalse Acemi_mom canım benim uzun zamandır kasık çekmelerim kalça ağrılarım var 38+3 üm senin zamanlar kramplarım oluyordu doktorum magnezyym yazmıştı bi danış istersen bende şimdi sağ kasığımdan kalktım ne tarafa dönsem bacağımdan kasığıma çekme oluyor doktorum normal demişti bana
Acemi_mom Hilalse doktor randevum yarin korkuyorum biyandanda agrida tam gecmedi umarim magnezyumdan fln kaynaklidir 😓 tesekkur ederim kuzucum cevabn icin
Hilalse Acemi_mom ne demek canım benim korkma hiç bebeğinde stres olmasın rahim büyümesinden kaynaklı bütün ağrılarımız içini ferah tut hem kontrolünede bişey kalmamış doktorumdan duyunca daha rahat edersin çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mdn Acemi_mom benim ikinci gebeliğim oğlumda hiç bişey yaşamadım ne bulantı ne ağrı ne kasılma ne varis ama kızım sağolsun büyün herşeyi tattırıyor bana 😊