Denizkizinannesi Ben devlet Hastanesi’nde doğum yapicam özeli karsilicak durumumuz yok acaba devlette yeni doğum yapan arkadaşlar refakatçi ve ziyaretçi alıyorlar mı ?
Denizkaplan Denizkizinannesi refakatçi dogumdan sonra alıyorlar sancı esnasında degıl bazı hastaneler sadece sezeryanlı hastanın yanına refaketcı sokuyolarms zıyaretcı hala yasak
Demetdemircioglu Denizkizinannesi ben sali günü yaptim izmir gaziemir nevvar salih isgoren devlet hastanesinde. ziyaretci yasak annem benimle kaldi odalar tek kisilikti özel tadinda doğum yasadim hatta bi ben yattim serviste sansima baska dogum yoktu🙃
Kader6139 Denizkaplan aynen bende oyle biliyorum sezeryanda aliyorlarmis normal dogumda almiyorlarmis canm
Denizkizinannesi Denizkaplan Bende bir kaç kişiden ziyaretçi aliyolar da refakatçi almiyolar diye duymuştum umarım refakatçi aliyolardir sezaryan olucam çünkü tek başıma yapamam ☹️
Kader6139 Denizkizinannesi evet allah yardimcin olsun canm benim gorumcem 1 ay once sezeryan yapti sirayla girdik yanina dogumdan sonra