Newmoon Kızlar ayaklarım üç dört gündür kaşınıyo isilik gibi sanki ama nedenini bilemiyorum. Demir ilacını şurup olarak kullanmaya başladım sanki ondan sonra olmaya başladı ama emin değilim aranızda yaşayan var mı bu durumu?
Buse-69 Newmoon Newmoon merhaba benimde aynı şekilde ayaklarım kaşınmaya başladı sonrasında tüm vücudumu sardı acile gittim doktor krem verdi ama fayda etmedi gün geçtikçe vücudumda kızarıklar çoğalıyor 😔 bnde şimdi yazdım bkalm basına gelen veya yardımcı olacak birisi varmı
Newmoon Buse-69 benim vücudumda yok ama iki ayağımın da üstü kaşınıyo kaşıdıkça da daha çok kaşınıyo anlamadım gerçekten
Paresss Benim de sol ayağım ve kaşımaktan su topladı kantaron yağı sürüyorum inş işe yarar . Dünden beri ellerimde de başladı kaşıntı ama sebebini bilmiyorum 😤
Newmoon Yani araştırınca gebelik kolestazı diye çıkıyo ama genelde 30. Haftadan sonra görülürmüş biz daha 17+2yiz umarım öyle bi durum değildir,sıcaktan veya kullandığımız ilaçlardandır inşallah💆🏼♀️
Seedaaff Newmoon benimde aynı şekilde ayaklarım kaşınıyordu ve avuç içlerim kolestaz tanısı koyuldu ama 32. Haftamda senin gaftan daha erkenmiş bilemedim 🤷♀️
Newmoon Seedaaff kaşıntınız sürekli miydi peki? Benim sürekli değil ara ara kaşınıyo ve isilik gibi döküntüler var
Seedaaff Newmoon benim 31. Haftada başladı canım gündüzleri yok denecek gibiydi geceleri oluyordu daha fazla ama şuan gece gündüz pireli gibi kaşınıyorum valla çok zor 🙄
Newmoon Seedaaff anladım canım çok geçmiş olsun inşallah doğumun sağ salim gerçekleşir. Benim sinek ısırığı gibi döküntülü olduğu için ne olduğunu anlayamadım bi tahlil yaptırsam iyi olacak sanırım çünkü haftamız daha çok erken🥺
Newmoon Seedaaff gidicem yarın kontrolüm var zaten canım doktorumu bilgilendiricem yönlendirir artık bi şekilde