Arinna haniferesko Merhaba Allah analı babalı büyütsün Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 🙏 Bişey sormak istiyorum Rodin in anlamı nedir çok beğendim
Senemufuk haniferesko allah size bağışlasınnn canım benim bende çok hissettim dikişleri çok zor olmuştu benim için
haniferesko Senemufuk Allah razı olsun 🙏🏻 Benide sancı zorlamadı dikişlerimi hissettim fazlasıyla tabi herkeste öyle olmuyormuş 😊 30 gün oldu bir tanesi düştü sadece😞
Ezgisedat haniferesko bende orda yapicam inşallah ama Allah korusun doğum anında beklenmedik bisey olursa müdahale edebilirler mi diye düşünüyorum çok detaylı düşünüyorum belki de bilmiyorum ama korkuyorum zaten de
Hilal04 Merhaba biraz geç oldu ama ben size birkaç bişey sormak istiyorum bende Cem beye gidiyorum ve hastane odalar hakkında fikrinizi merak ediyorum birde normal doğumda epidural aldınız mı ?
haniferesko Hilal04 merhaba, hastanedeki odalar çok lüks değil fakat kötüde değil. Epidural almadım ☺️
Hilal04 haniferesko banyo falan var mı odalarda birde neden epidural almadınız acaba Cem bey mi önermedi