Herkese merhabalar.🙋🏻♀️Ben Naz🌸
Sizlere daha önceki hamileliklerim ve hamile kalma serüvenimi anlatmak istiyorum.Belki bebeği olmayan annelere umut ışığı olurum.🤷🏻♀️☺️
Not;Etkilenecekseniz lütfen okumayın.❣
Ben 15 yıldır evliyim.Evlendiğimiz ilk sene hemen bebeğimiz olsun istedik.Anne baba olmayı çok istiyorduk.Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım fakat düşük yaptım.Toparlanmam çok uzun sürmedi kendimi hep motive ettim ve hep yeniden bebek hayali kurdum.
İlk bebeğimi kaybettikten sonra uzun süre bebeğimiz olmadı.3 yıl boyunca uğraştık ve 3 yılın sonunda hamile kaldım.
Hamileliğim çok güzeldi sözde gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyordum.34 haftalık hamileyken oğluma osteogenezis imperfekta yani cam bebek sendromu teşhisi konuldu.
Oğlumun kemikleri anne karnındayken kırılmaya başlamıştı.Bana kalbini durduralım doğsada yaşamaz dediler.Ben yapamadım ve ilk başta hayır dedim ben oğlumu doğuracağım ölecek bile olsa doğuracağım dedim.
34.haftada sezeryan ile doğdu oğlum.Doğduktan sonra onunla sadece yarım saat geçirdim ve o hayata daha gözlerini yeni açmışken tekrardan yumdu.
Uzun süre kendime gelemedim ben.Mesleğimi bıraktım,boşanma kararı aldım,kendimi intihara sürükledim daha sayamayacağım bir çok şey yaptım…Eşim hepsinde destekçim oldu bir kere bile bırakmadı beni.
2 yıl psikolojik destek aldım ancak kendimi toparladım.Mesleğimi tamamen bıraktığım için yeniden üniversiteye hazırlandım,okudum ve öğretmen oldum kendimi hazır hissettiğimde ise bebek için denedik ama olmadı.Son 5 yıldır hep umutla beklesim ama olmadı işte..
Bugün o mutlu haberi aldım ikizlerim olacak
inşallah.🙏🏻🌸
Umudumuzu sakın kaybetmeyin,sakın vazgeçmeyin.Doğru zamanda Rabbim dualarınıza karşılık veriyor hep dua edin.Rabbim olmayan herkese nasip etsin.Inşallah bende ikizlerimi sağlıkla kucağıma alırım.🙏🏻❣
•Etkilendiyseniz özür dilerim.❣