Asmin_123 Slm annisler sizin bebeğinizin kilosu kaç bugün hastaneye gittiğimde de 2700 gram dediler önden gidiyormus sizin kaç ve gebelik şekerinizi varmı yada şekeri olmadığı halde bebek onde gidiyor mu
Busradonmezus Asmin_123 gebelik sekerim yok 3kg dedi ultrason ölçüleri tam yansitmiyor ama 2800 2900 de çıkabilir. Arkadaşım doğum yaptı doğum yapmadan 1 2 saat önce 4kg dendi doğum yaptı ki 3650 çıktı mesela.
Alisk Asmin_123 35+4teyim bebeğimin kilosu benimde 2695 dedi doktor ama normal olduğunu belirtti. Size neden önde dedi ki doktorunuz
Ruki Asmin_123 35+3 de 2820 gr dı bizim de en son. Şekerim yok ultrasona göre biraz önden gidiyormuş herhangi bi sorun yok gayet sağlıklı demişti dr
Asmin_123 Busradonmezus aaa desene yanılma payı vardır ozaman çok şükür herşeyi çok iyi bir kiloya taktılar o yüzden 3 hafta erken suniyla dogurtacaklar
Asmin_123 Alisk gebelik şekeri nden dolayı dedi doktor ama öyle çok aşırı şeker yok gayet normal şekerim işte 4 kiloya ulaşmadan almak istiyorlar doğum rahat olsun diye
Busradonmezus Mnkannesi her şeyi yiyorum yani bebegin kilolu olması çok önemli değil ki sağlıklı olsun yeter. Meyve yedim 1 aydır doya doya
RuzgarsMommy Kızlar meyve yemegi abarttigimiz zamna direk şeker ve gereksiz kilo su fazlalığı oluşuyor haberiniz olsun. Haftamda doktorum uyardi karpuzu kiraz yemeyi kestim simdi bakıyorum kilo almam bile yavaşladı suyum fazlaydi rahatsız ediyordu o da normale döndü e bide şeker daha cabuk çıkıyor meyveyle dikkat edin siz de.
Snmchnulsy Haftamda 2.160 gramdı. Doktorum on beş gün ileriden gidiyor demişti ama gebelik şekerim yok. 35+2 olduk yarın kontrole gideceğim bakalım kaç kilo çıkacak merak ediyorum 🤔
Mnkannesi Busradonmezus tabiki saglikli sihhatli alalim kucagimiza yinede yemelerimize dikkat edersek daha iyi olur beslenme açısından
Busradonmezus Mnkannesi kilolu olması önemli değil o yüzden. Yaz meyveleri kilo aldırıyor ister istemez ben de kiraza çok sarmistim