Deren_21 38 haftalik anneler sona yaklaştık artik neler hissediyorsunuz ve neler yaşıyorsunuz benim arada adet sancısı gibi sancı geliyo hafif sırtımda da oluyo sancı ne zaman gelecek acaba gelsin yoruldum artık vallah kizlar 😔
Busimss Deren_21 gerçekten çok haftalar geçmiyormuş 38+3 üz bizde ağrı çok hafif arada oluyor ama zorlanıyorum bende. Denize giriyorum haftasonları dogumu belki tetikler diye ama salı günü catı muayenem var bakalım ne diyecek doktorumuz ona göre normal doğum icin uygunsa çatım normal doğum icin ne gerekiyorsa yapıcam ☺️
minikinannesi_ Deren_21 35. Haftamdayım, sanki 100 kişiyi ağırlamış, her saat başı iş yapıyormuşcasına hep bir yorgunluk halsizlik var Kasılmalar cabası. Rabbim yardımcımız olsun…😌
littleon Deren_21 34 üm bende ayaklarım şiş yorgunluk bel kuyruk sokumu agrısı kasılmalarımda var soylenincede vicdan azabı cekiyorum Allah tez zamanda sagsalim kucagımıza almayı nasıp etsin evlatlarımızı
Deren_21 Busimss inş uygundur normal dogum yaparsın en güzeli bende yürüyüş merdiven inip çıkıyorum dus yapıyorum belki dogum olur diye ama tik yok arada gelen hafif sancı o kadar yani
Deren_21 minikinannesi_ aynen bu yorgunluk bitirdi benide bazen çok enerji dolu oluyorum hali bile yıkıyorum evi temizliyorum bazen de bitigim😜