Drya-ergu12 Merhaba, Avcılar Anadolu hastanesi dr mehtap durmuş’un hastası olan var mı acaba? Memnun kaldınız mı ? Yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim 🌸
Deletedmom414 Drya-ergu12. Onu bilmem canımcım ama benim doktorum 3. Gebeligim canım fokto4umuz başhekim hakan kılınç adam gibi adam
Deletedmom414 Drya-ergu12 bayanlarda iş yok canım ama hakan bey güler yüzlü güvenebiliyorum.her şeyden önemlisi tesellisi bile yatıyor allah razı olsun ondan doğum yaptıran sonra en ufak sıkıntımda hep arardım. Yazardım eşimle.giderdim.muayeneye hemen gel bakalım der ama öbürleri surat 5 karış gördüğüm kadarıyla yanından geçerken bile hiç bir hastasına gülümsediğini gormedim nasılsın bugün felan diye dediğini duymuyorm ya sanki zorla tutuyoruz orda sanırsın
Drya-ergu12 Deletedmom414 Benimde gittiğim doktorlar da şikayetçi olduğum konu o. İgi yok ultrasona alıp eve gönderiyorlar. Konuşup, dinleyip insanı rahatlatmıyorlar. Tavsiyen için teşekkür ederim 🙏🌸
Deletedmom414 Drya-ergu12 benim.eevamli.doktorum.hakan bey canım bir gün muayeneye git istersen çok iyi birisi ilgili hemde en ufak detayı geçmez asla sana herşeyi tek tek gösterir ultrasonda sever bebeği sakacidir
Deletedmom414 Drya-ergu12 ya zaten uğraş denen doktorun hastası nadir geliyor.kimse kadını sevmiyor azalıyor inşaları.mehtapinda ben yoğun olduğunu görmüyorum.ama hakan bey hep.dolu oluyor.