musti28 Glshdnz hemen yarından itibaren sabahları bol kaşar üzerine bir yumurta günde iki tane muz ye kuzum aynı durumdaydım 500 gr aldı hemen bende 38+4 de Doğum yaptım
musti28 Glshdnz bebeğinde Allah’ın izniyle birşey olmaz 2.500 kilo üzeri küveze girmiyor zaten ama sen yinede dediğimi yap 😘
Zehraaktas Glshdnz gayet iyi bence hiç te kendinizi strese sokmayın benim bebeğim 39+1 de2820 doğdu boyu da 46 cm şimdi çok şükür gayet de sağlıklı 3. Ayımız biticek
Merveatay musti28 ben kaşarı doktora sordum bı de kızdı bana. Herkes bişey uyduruyor dedi. Kaşar çocuğa kilo aldırır diye bir şey yok dedi
Glshdnz musti28 içimi rahatlattın tek sıkıntı muz yiyemiyorum. İlk gebelikte dokundu acillik oluyorum mide ağrısından. Boyda 45 cm.
musti28 Glshdnz tereyağı muz kaşar bu üçlüden yiyebildiğin kadar hangisini istersen dene kuzum çok faydasını gördüm
Glshdnz musti28 yumurta hergün yiyorum dediklerinde uyguluyacağım. Sağlıklı olsunda ilk başta korkuttu doktor. Son kontrolde sıkıntı olmaz dedi. İnş ultrason yanıltmadı olup eksik çıkmaz 🙏
musti28 Merveatay ben hiç sevmem peynir kaşar falan bende kulaktan duydum canım önce sonra doktoruma sorduğumda tereyağı kaşarı muzu kes dedi ☺️Fazla kilo almıştı çünkü