Pnryksl06 Merhaba hanımlar, ben 29+1 haftalık hamileyim yalancı sancılar nasıl oluyor ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum. Bebeğim sürekli toplanıyor bazen tek taraflı bazende komple neden oluyor bilen var mı bu haftalar da erken mi bu sertleşmeler ?
cptrhb Pnryksl06 Bunu bende merak ediyorum 31 haftalığım ama nasıl bişey yalancı sancı bilmiyorum. Ama bel ağrısı oluyo bazen o kadar
RabiaMG Pnryksl06 28+6yim benimde cok oluyor ozellikle ayaktayken. Ama ben yuruyus yapiyordm lekelenmem oldu rahim agzimda kisalma olmus doktorum o zaman dedi sertlesiyor mu karnin daha erken uzun yuruyus yasak dedi ve progestan verdi. Oncesinde nadiren oluyordu toplanma sertlesme suan daha sk oluyor.
ipekcim Yok normal kendini bir yerde toplar sertlestirir.. o zaman için bilmem ama yalancı sancı dedi doktorum 35 haftalıkken benim olduğu zaman.. seninde erken başlamış olabilir sancılar
ipekcim Bende bilmiyordum ama öğrendim. İlk hamilelik benimde. Bebek çok sertlestyordu kendini sırt ağrısı ve karın ağrısı oluyodu gaz sancısı adet sancısı ishal olur gibi sancı bunlar hep sancilarmis 36+3olduk bizde..
Pnryksl06 ipekcim Benimki sertleşiyor bazen uzun sürüyor sırtım ve belim ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum son zamanlarda iyice sıklaştı inşaAllah erken doğum olmaz
Pnryksl06 RabiaMG Bende yürüyüş yapmaktan korkuyorum bi de suyum fazla erken doğum riski varmış su fazla olduğu için
2020-2020 Pnryksl06 mesela şuan yaşıyorum anlattığını.. 29+2 yim. Nefesim kesiliyor. Yatamıyorum, oturamıyorum şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Prensveprensesinannesi Pnryksl06 doktorunuz ne diyor peki benimde suyum fazla tek dediği şey bebek hareketlerini takip et ve erken doğum olabilir dedi
RabiaMG Pnryksl06 benimde gebelik sekerim var o yuzden yuruyuse baslamstim suan biraktm yurumuyorm. İnsallah vakti geldiginde sagsaglim kucagimiza alirz yavrularimizi🤲🏻
Degisken Pnryksl06 suyum fazlaydı gebelik şekerim vardı çocuk 2 hafta ilerdeydi ama 38.2 de doğurdum. Hiçbir hareketten de kısmadım. Tatillerdeydim hep.Sadece yemek yiyemiyordum tatlı ve hamur işinden doğurana kadar tiksinmiştim
Pnryksl06 Prensveprensesinannesi Bana erken doğum riski var veya kordon dolanma riski var dedi. Eğer istersen sıvıyı azaltabilirz o zaman da ölü doğum riski var ama dedi. Bende kabul etmedim. Takip edelim o zaman 2 hafta sonra randevu al dedi bekliyorum şimdi randevu aldım salı günü gitcem bakalım ne diyecek
Pnryksl06 Elifptt Bana hiç bişey söylemedi iş yap yapma vs yani ben mecbur yapıyorum annem ablam kaynanam fln hep uzakta başka şehirde yani gelip yardım edecek kimsem yok. Bazen eşime yaptırıyorum bazen kendim yapıyorum öyle öyle hallediyorz
Annesininbali2929 Benimde aynı sık sık sertleşme oluyo yuruyemiyorum doktora sordum sertleşme olunca sancinda olursa gel dedi bikac tahlil yaptırdı hepsi gayet güzel bir kanin düşük dedi Allah’tan sertlesince fazla surmuyo yürürken olunca durup kalıyorum benim öbür hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı bunda çok zorlaniyorum
Pnryksl06 Degisken Yarın hastaneye gitcem kontrole bende doktora sorcam yürüyüş yapmamda sakınca var mı diye. İnşaAllah bi sakınca yoktur yürüyüş yaparım bende.