sehrikarabulut Pilge burda beklim bende😊bende ikinci kızıma hamileyim ceylin nazım var bakalım bu ne olcak hala isim bulamadık😂
firuzeelmi Pilge Mira, Alina, Esma,Yeliz, Suna, Ahsen,Ayla, Sevgi, Burcu, Elmira, Firuze😂,Ayşegül, Berrak, Sevinc, Gül, Miray,
Neslihankk Pilge ilk hamileligimde 27.haftaya kadar kiz dedi doktorumuz Belis olucaktı 28. Haftada erkek oldugunu ogrendik 4 yaşi da simdi oğlum Ismi Miraç 🥰 2. Gebeligim su an kiz olsaydı Efnan Pera koyucaktik 2.oğlusum geliyo Baybars olucak Allahın izniyle.🙏 en sevdiğim isimler Efnan pera Minel Mira Belis Tuğsem Umay Amine 💕
Cansucasalin Alya duru asel lina lila minel duru Şule Zeynep Balın Öykü masal Saglıkla gelsin inşAllah 🧿💕🤍
MinikTavsanim Neslihankk canım baybars ismi pek kulağa hoş gelmiyor gerçi bana yorum yapmak düşmez ama söyledim sadece 🙄
Melodixxx Neslihankk 27. Haftaya kadr mı bunları duyunca korkuyrm p kdr alışveriş yaptık ya cinsiyet değişirse diye ödüm kopuyor🤷🏼♀️😂
fatosd84 Pilge Liya çok güzel bi ad sabırlı en sabırlı demek ben çok beğendim bu adı eğer nasip olursa kızımın adını Liya vermeyi çok istiyorum rabbimin izniyle inşallah 🤲
Didi6 fatosd84 Liya isminin gerçek anlamı o değil canım. https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/07/liya-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Neslihankk Melodixxx hahahaha bende korkudan bu sefer 15. haftaya girer girmez renkli ultrasyona girdim %100ogrendim 🤣
HtcGB Melodixxx Ben de aynı korkuyu yaşadım detaylı ultrasonda öğrenmiştim oysa 28. Haftada pipi yerinde mi diye sormuştum.😂Çok şükür yerindeydi 😂😂
fatosd84 Didi6 hımmm ben öyle okumuştum kızım olursa diyaneti arayıp sorarım artık konulabilir mi diye teşekkür ederim