Adv Çatı muayenesi olan varmı? Ayaklarınız şişti mi? Doğum şekli belli olan var mı kafamda deli sorular??
ipeginannesi Adv ayaklarım şiş ve şu anda kocam masaj yaptıkça tüylerim diken diken oluyor 😁 hatta ellerim de hafif şiş, sabah uyandığımda biraz egzersiz yapıp açmam gerekiyor, yoksa ellerim de ağrıyor 😢
Gizem_27 Adv çatı muayenesi oldum ve biraz acıdığı doğrudur hiç acımıyor diyenlere şaşırıyorum. Ayaklarım ellerim kocaman oldu zaten 🤦🏼♀️ doğumda yarın belli olacak galiba 🤷🏼♀️
Sinemin Adv 37 ye bugün girdik 1 cm açılmam var o gün az bişey suyum gelmişti suyum azalmış ama doktor yeteceğini şuan için risk olmadığını söyledi normal doğum inşallah 😌 bende şehir hastanesine gidiyorum aynı zamanda özele gidiyorum bugün özelde kontrolüm vardı özeldeki doktorum söyledi
DuyguY Ayaklarım balon 🎈😂parmagımla bastırdığım yer içine göçük kalıyor vallahi.sıcaklar deli ediyor kasık ağrısı çiş ishal. 36 haftada çatı muayenesi oldum acıtan bi durum değil kasma aç bacaklarını sal kendini 😂Ankara şehir hastanesine gidiyorum devlet olduğu için normal doğum gözüküyor ne zaman gelirse artık yarın 38 hafta kontrolümüz var yine nst ultrason çatı muayenesi yaparlar herhalde ☺️
Snmdlbr DuyguY merhabalar bende şehir hastanesine gidiyorum ama 37+6 olmama rağmen çatı muayenesi söz konusu bile olmadı sadece nst bakıp yolluyorlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba
DuyguY Snmdlbr kuzum normalde suyun veya sancın olmayınca çayı muayenesi yapmıyoruz dedi bana da doktor o yüzden halen sezeryan mı normal mi belli değil .ben bebeğin hareketlerini tüm gün hiç hissetmedim korkudan aciline gittim şehir hastanesinin o zaman bi kerelik yaptı acildeki doktor kapalı hala açılman yok dedi serum taktı nstye bağladı bebek hareketlendi şuan 38+4üm bana da yapılmış değil yarın kontrolüm var belki yaparlar bakarlar diyorum ama bakalm ☺️☺️
Snmdlbr DuyguY anladım çok teşekkür ederim 🤗 bende gidiyorum ama hiçbir doktor bşey demedi şaşırdım bende açıkçası sanırım son ana kadar bakmıyorlar normale zorluyorlar
DuyguY Pazartesi inci halilzadeye gitmiştim ben en son kuzum dedim hiç çatı muayenesi yapılmadı sezeryan mı normal doğum mu hangisi için müsait nerden bileceksiniz dedim suyun geldiğin de veya sancıların olduğu zaman çatı muayenesini yapıyoruz öylelikle karar veriliyor son ana kadar yapmıyoruz dedi canım ☺️☺️