Anne18 Merhabalar burda resmen ünlü oldum hamile kalamamakla 🤦♀️😄 Kızlar eşimin sperm leri güclensim diye ne yedirip ne içirebilirim? Teşekkür ediyorum 💕 mutlu pazarlar
Anneolmayahasret Anne18 keci poynuzu pekmezi.. hakiki balin icine ceviz findik fistik ne buluyosan at yedir😳😂 yada aktarlar sperm icin karisim hazirliyo canim onu yaptir
Miragee Anne18 hepsini denedik hepsi boş havuc suyu günde 2 bardak sabah aksam yaptıgımız ay hamile kaldım
Anneolmayahasret Anne18 git canim git cok faydasi oluyo kesinlikle 🥰benm esimdede var sorun aktardan yaptirdigim karisimla bayagi bi duzelmisti degerler
Mucizem199 Anne18 aktardan aldık kilo biraz pahalı ama olsun sonuçta güzel sonuçlar aldık her gün sabah kaynatıp süzüp eşime bir su bardak aç karnına verdim üstüne iki yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi verdimm tadı acı falan kötü ama faydası olduğuna inanıyorum ve şimdi 15haftalik hamileyim 🙏🤰
RuzgarsMommy Valla doktor keçi boynuzu alip kaynatip suyunu içsin demişti içti hakkaten 1 ay sonra hamile kaldim 😁😁
yusra-60 Anne18 keçiboynuzu karışımı var ama güvendiğin bir aktara yaptırmanı tavsiye ederim bu karışımı .. Ve kabak çekirdeği.. inşallah fayda görürsünüz . Ha bi de sigara içiyorsa kesinlikle bırakmalı çünkü spermin en büyük düşmanı sigara .. i
Msltms Anne18 arı sütü vitaminleri var eczanede onlara bakın canım yumurtlama günlerinde ise keçiboynuzu kaynatıp içir biz öyle yaptık ha bu arada keçiboynuzu pekmezi de var onu da içsin
Mrvm005 Anne18 benim esim keciboynuzu ozu yedi. Onun disinda oturarak calistigi icin gunde bi kez buz haznesi havluya sarili bi sekilde 20 dakika kadar doktor tavsiyesi uzerine yumurtaliklarinin oraya koydu. Bide takviye haplardan kuallandi combifertil tercih edildi doktor tavsiyesiyle bizde. Bunun etkisi olduguna inandik. Ayrica saglikli beslenme sigara icki kullanmıyor. 1 tup bebek 2 asilama negatif sonrasinda yumurta takibi ile dusuk yaptim sonrasinda kendiliginden oldu. Cok sukur 63 gunluk suanda. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin hayirlisiyla insallah…
Ftma4 Anne18 benim eşim varikosel ameliyatı oldu olmadan önce sperm hareketi %5 ti ameliyat an sonra keçi boynuzu kaynatim suyunu pekmezini isirgan otu havuç ıncir verdim % 15 20 arası oldu sperm sayısı da çoğaldı ve çok ünlü bir doktora da gitti dr kaan aydos ankara da ama biraz pahli bir doktor