merve0128 Merhaba kızlar önceden göbeğim iğneyi vururken ağrımazdı şimdi iğneyi batırırken de canım acıyor sizde de oluyor mu
Mucizem301 merve0128 evet zaman gectikce oluyor normal batirildigi yere de bagli bazen acir bazen acimaz batirinca
Sndserl merve0128 ben kullanıyorum canım 4 aydır bazen çok ağrı yapıyo bazen hiç ağrı acı olmuyo 4 aya kadar göbekten yapıyordum göbeği tutamadığım için artık koldan yapıyorum morarma yaptı benim de kolum ama doktorum bi sıkıntı olmaz merak etme dedi
rabiass merve0128 ilk başlarda bnmki de ağrıyordu hatta bazen iğne girmiyordu canım gidiyordu şimdi alıştım hiç acimiyo ve morarma da olmuyo şükür
merii10 Mucizem301 ilk kolumdan denedim morardı ve cok fazla acıdı göbeğimden dha rahat yapmaya başladım ama iğneyi içine batırırken bile acı çekiyorm. Kendim de sağlıkçıyım normal iğnelerimi bile kendime yapardım aslında ama bu başka sanki 😀
Mucizem301 merii10 aynen göbek daha rahat, ben de ilk koldan yapmistim felaket bir yanma ve morarma oldu simdi gobekten yapiyorum
Sndserl merve0128 kuzum ben bacaktan yaptım 1 kere daha canımın öyle yandığını bilmem yani çok acıdı ama herkeste farklıdır tabiki
Ecrinnur Ben 7. Ayımdayım 3. Aydan sonra bacaktan vuruyorum daha rahat oluyor arada morarma oluyor tatbiki ama daha az acı hissediyorum 👍