Aysegul3359 Merdgn aynen canım ultrasonda bizde öyle görünüyoruz ama işte hissetmek de istiyor insan 😍🌸
Sinemin Aysegul3359 canım benimde kız bende aynı şekildeyim 😌 çok rahat yatıyorum uyuyorum çok sakin hatta biz nazlı olacak falan diyoruz bizimki sadece dışarda ve yemek yerken vuruyor 😂 eğer doktorun sağlıklı diyorsa kimseyi takma kafana herkesinki aynı olacak diye birşey yok
Enguzelhediym Aysegul3359 bende 34.haftadayim. aksine çok hareketli ama bunda sevinip üzülecek birşey varmı bilemedim canım. Çok hareket edince de endişeleniyorum ben sanki erken doğacak gibi yerinde duramıyo gibi ne alakaysa. Ayrıca çok catlagim oldu devamlı içerde baskı yapıyor sağa sola. Elbette günlük iyi olduğunu bilecek kadar hareketlerini hissetmek muhteşem ama fazlasına gerek var mı bilmiyorum üzülecek birşey yok bence sıkma canını doğunca bol bol hareket halinde olacak zaten inşallah 😄🥰😍
dilekgi123 Aysegul3359 bende 32+3 teyim benimde ayni iki haftada bir doktora gidiyorum saglikli mi diye sirt ustu uzaninca bazen yuzdugunu hissediyorum ama oyle tekmeliyim canini yakiyim hiicc yok insallah doguncada boyle uysal olur kizim 🤔
Sevgiy Her bebek farkli korkmayin benim oglum da cok hareketli sabahtan aksama kadar hic durmaz sabah uyandirir. Aramizda 2 hafta olan hamile bi arkadasim var surekli gorusuruz onun oyle degil mesela ama bebegi gayet saglikli o yuzden ensiselenmeyin.
Aysegul3359 Sevgiy aynı durum bende de var kuzenimle aramızda bir hafta var. Onun bebeği aşırı hareketli benim hareketli değil biraz da o etkiliyor sanırım ve başka diğer hamileler tabi 😊
Sinemneset Aysegul3359 valla Ben de 33+3 oldum İnan gece uyutmuyor diyenleri halay çekiyoe diyenleri hiç anlamıyorum hiç öyle hissetmedim kuvvetli şekilde ama hiç bir sorunda yok çok şükür her Bebek farklı kendine has hiç takılma böyle şeylere önemli olan sağlığı uysal olacak yavrularımız
Sermhiante Aysegul3359 aynı haftada ve gündeyiz bende aynılarını yaşıyorum. Milletini bebekleri kıpır kıpırken benimki neden kıpırdamıyor diye çok takıyprdum o zaman daha da kıpırdamıyor sanki. Şimdi kendimi rahat bıraktım doktoruma sordum 10 hareket varsa sıkıntı yok dedi öyle düşünüyorum bende. Sende takılma çok doktorun sıkıntı yok dediyse
Aysegul3359 Sermhiante bu yazıyı oluşturduğumda gerçekten 10 hareket bile hissedemiyorum çocukta ama şimdi hareketlendi baya burada yazılanlar beni biraz rahatlatmış demek ki 🥰😊