Leylaulas Merhaba kızlar bugün tam tamına 40 haftalık olduk oluşumun gelmeye hiç niyeti yok galiba erkek annelerine soruyorum siz kaç haftalık doğum yaptınız yada oğlumun gelmesi için neler yapabilirim kavuşmak için sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum 😥
Didialp Leylaulas bizde dün 38 olduk doktorum ne sancın nede bebiş doğum kanalına girmiş dedi sağ tarafımda duruyo cidden erkek bebişleri geç geliyor:) sağlıkla gelsinler inşallah ama bu sıcaklarda cok fena cidden
Beyza26 Leylaulas ilk oğlum 41 hafta 20 ay var aralarında ikinci oğluma gebeyim bizde 40 hafta olduk hala bekliyoruz
Prenses001 Leylaulas 3 oğlum var hepsi 39. Haftada geldiler 2si 39+5 sonuncu 39+1 di. Şimdi kızıma hamileyim 39+1 kızlar erken gelirdi hani gelen yok ☺
Dmrasln Didialp Aynıyız seninle benim de öyle 38+3 bebek kanalda 3 cm açılma var ama sancı yok gelen giden yok 😑
Didialp Dmrasln ay en azından bi hareketlilik var ne güzel:) ya sancım 3,4,5 çıkıyor düşün😂sağlıkla gelsinler insallah en ösnmlisi o,ama insan sabırsızlanıyor sanırım 9 ay durduk su 15 gün duramıyoruz😂
Dmrasln Didialp Evet yaa şu son günler hiç mi geçmez gecmiyo gece olunca seviniyorum bugunde bitti diye😃 Benimde sancım cikmiyo ki hiç ama açılmam var açılma olunca geliyo diye nasıl heycan yapmıştım ama vazgeçti açılma da 3 cm de kaldı sancı da yok aksine çok iyiyim 😅
Ayb-izmir Ben daha 36 yım ama çok yoruldum geçmiyor günler sıcaklarla çok zor oluyor her gün uzadıkça uzuyor evden de çıktığım yok benimki baş aşağıya dönmüş ama kafayı tam sokmamış daha nst de sancı falan da yok
Leylaulas Kızlar belimin sağ tarafı aşırı ağrıyor günlerdir doktorum bel ağrısının bi önemi olmadığının ta ki kasiklarim ağrımayana kadar gelmez dedi geçen hafta çatı muanesi oldum yumuşama var açılma yok dedi yarın randevum var dualarınızı bekliyorum inşallah yarın kavuşurum oğluma bu sıcaklarda çok zor hele ki geceleri
Gulcan_89 Ayın 22 sine sezeryan günü verildi. 3-4 haftadır erken doğumu engellemek için hastanedeyim. İnşallah vaktinibekler oğlum 🙏
Zekiye- 38+2 olduk bir buçuk santim açıklık vardı en son. Nişanım da geldi bebek daha gelmiyor 🤦🏻♀️ Sıcaklar gerçekten dayanılmaz oluyor sağlıcakla gelsin bebişler 💐
Leylaulas Zekiye- Zekiye- bende açıklık yoktu yumuşama var dedi eğer pazartesiye kadar gelmezse pazartesi günü gel son kontorulunu yapalım bugüne kdr tık yoktu yarın son kontrole gidcem dua edince kucağımda oğlumla eve döneyim 🙈
Sbt28 Bizde 40 haftalık olduk bugün, kızım olucak inş🙏🏻 Sıfır belirti , cuma günene kadar bekleyecez 🤗