Angelada Ben de mısır patlıyor gibi oluyor. Pit pit olması damar atmasi oluyormuş ilk başta öyleydi. O zaman damar atmasi oluyordu ben de demek
1zeynepelif Angelada mısır patlamasına daha çok benziyor canım belli oluyor zaten damar atması gibi olan kalp atışları olabilir diye düşünmüştüm ben
Epifenomen Angelada ben 19 haftalıktan beri hissediyorum, şuan 21+5teyiz. İlk zamanlar birkaç dakika kalp atışı gibi pıt pıt hissediyordum şimdi mısır patlamasını geçtim, içerde horon tepiyor heralde 😄 damar atması gibi hiç hissetmedim kuzum
Gunaysalman Angelada sanıyorum o kişiye ve vücut yapısına göre değişiyor ben ilk kayıyor gibi hissetmiştim içimde 😊
Mrv3dmr Angelada canım mısır patlaması gibi oldu ben de :) Ben tarif ederken baloncuk patlıyormus gibi oluyor diyordum.
Angelada 1zeynepelif 20 haftada misir patlıyor gibi olmaya başladı esas bebek hareketi bu mu diye düşündüm cnm
Angelada Epifenomen pit piti diyorum cnm ona damar atmasi diyorlar sol tarafta oluyordu benim o bitti mısır patlıyor gibi olmaya başladı bebeğin hareketi mi oluyor o
Safie Benim de göbeğim hani bacak bacak üstüne atınca oluyor ya sürekli karnım atıyor neden acaba böyle olan var mı . Bebek hareketini ayri hissediyorum o pit pit oluyor ama karın atmam sürekli var böyle olan var mi Angelada
67380ipek Angelada evet canm 21. 4 günlükmüşüm ben ultrason da kıpır kıpır maşallah 24 25 e kadar yolu var gayet iyi dedi şükür❤️