Sultangonul Kızlar ayaklarınız kaç numara büyüdü. Doktor ne dedi. Benim 3 numara büyüdü başka bişeyden mi diye korkuyorum. Herhangi bir test yaptırmaya gerek varmı. 37.haftadayım
Klnc Sultangonul 2-3 gündür bende aynıyım 37 haftalık olduk ama ayaklarım inanılmaz şiş rahat 2 numara büyüdü 😔herkes normal olur diyor ama önemli bişey değildir inşallah perşembe günü randevumuz var doktoruma sorcam bakalım🤷♀️
daisybebek Sultangonul ben daha 21 haftalığım kesin 1 beden büyüdü çok şişyor daha şimdiden normal mi bilmiyorum 🤦🏻♀️
Kubra_ksk Sultangonul 2-3 numara büyüdü hamilelik sıcağa geldiği için böyle oldu bana testte yaptı doktor hiç birşey çıkmadı tamamen sıcaktan
sdadcr Sultangonul 36 haftaya girdim 34den sonra inanılmaz şiş oluştu gün içinde hafif iner gibi oluyo sonra tekrar şişiyo 36 numaradan 38e çıktım 😂 şeker var ondan mı kaynaklıdır bilmiyorum yarın doktora sorucam
Sultangonul daisybebek benim 20 li haftalarda öyle değildi 30.haftadan sonra şişmeye başladı. Şuan tavan yaptı bildiğin
Sultangonul Kubra_ksk inşallah benimde öyledir başka bir rahatsızlık olmasında yeter ki hamilelikten şişsin.
Gul97 Benimde öyle kızlar 43 numara erkek terliği aldım onla geziyorum 37 +2 yim normalde 39 numara giyiyordum üzülüyorum😂 inşallah biran önce geçer 😂
daisybebek ilayy tuzla hiç aram yok, ben tüm gün saha da çalışıyorum araba kullanıyorum ayakta kalıyorum ondandır diye düşünüyorum, yorulduğumu hissediyorum zaten
Kayra_annesi Benimki de çook şişti doktor sıcaktan olduğunu söyledi. Tuzu kes bol su iç dedi. 39. Haftadayız bu arada😌
Deletedmom262 Sultangonul benimde bi 3 numara büyümüştür. Zaten terlik moda gectim. Tahlillerde sorun cikmiyor bol su falan filan ama yok yani 5 litrede icsem durum bu
Misssimsek Sultangonul benimde 3 numara büyüdü. Birde ayaklarimin üstünde kırmızı kırmızı kılcal damarlar çıktı. Yukarı kaldırıp uzatınca geçiyor. Azıcık ayakta kalsam.sisiyor. 37 haftalık oldum. Salı kontrolde doktoruma soru cam. Ama başka birseyden olduğunu düşünmüyorum gebeliktendir
ilayy daisybebek Dogru ayakta kalinca da ayak sisiyor gün içinde Eger calistigin ortamda müsaitse arada ayaklarini dinlendir sandalyeye uzat Doktor öyle demisti soguk suya tut ara ara kan akisini hizlandirir hamilelikte varya simdi zorlar seni benimde Bir haftadir olmaya basladi resmen ayak damarlarim böyle disari cikacak gibi kabariyor 31. haftadaym