Merhaba kızlar biz 16+3uz dün doktor randevum vardı çok şükür güzel geçti. Doktorum tek tek inceledi kafa taşını falan ölçtü beyinindeki bazı yerlere baktı bana da anlattı da tabi çok aklımda kalmadı o kısımlar. El parmaklarını gösterdi bebeğimizin 🥰 kaburgaların gösterdi ve cinsiyetini de öğrendik 😍 nasipse kızım olacak. Kızım olsun çok istemiştim ama içime acı düştü duyunca Rabb’im hayirlilarla karşılaştır dedim insan şimdiden kiyamiyor yavrusuna… renkli ultrason da gösterdi öyle görünce ağladım yavrum şimdiden ne güzel bir bebek yani insana kendi canı nasıl güzel geliyor Rabb’im sevgisini nasıl da veriyor çok şükür 😊. Bir de kalp odaciklarina baktı doktorum dört odacığı da gördüm ama arada görünmesi gereken bişey var dedi ismini unuttum onu tam göremedim bidahaki gelisinizde bakalım dedi. Bu biraz kafama takıldı umarım bir sorun olmaz. bir buçuk ay sonra ayrintili ultrasona gel dedi aynı hastanede radyolog varmış ona yonlendirdi sonucunu bana göster iki hafta sonra da normal kontrolune gelirsin dedi. Bu haftada doktora giden var mı acaba gittiyseniz doktorunuz hangi konularda bilgilendirdi neler söyledi paylaşalım 🥰