hhb53 Naz-123- 21+1 tek yumurta ikizlerimi bekliyorum. Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun. Özellikle çoğul gebeler için çok zor geçiyor 🤦🏼♀️
Nurcihan34 Naz-123- 32 haftalığız bizde oğullarımla. Son aylar zor geçiyor sıcaklar mahvetti beni sıcaklar 🥴 hayırlısıyla zamanında doğuralım inşallah
eryesil Şükür bugünümüze 31 haftalık olduk biz 🙏 Tüm hamileler özellikle ikiz bekleyenler zamanında doğum yapar inş ikiz için en güzel dua bu sanırım 😊😀
Naz-123- Aminnn inşallah peki sizin ilk aylarda normal tek çocuktan gibi miydi yoksa daha farkli mi mesela karniniz daha mi erken çıkıyor
Mervella34 Naz-123- karnın çıkma hızı kişiden kişiye değişen bir durum ben 21+4 oldum bugün kızlarımla ama karnım neredeyse yok gibi ki 6 kilo aldığım halde bu kadar karna sahibim 😂
Naz-123- Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin inşallah kaç aylikken öğrendiniz
Zerya1_annesi Bizde 20 haftalık olduk bebislerle yarın cinsiyetleri belli olacak çok zorlanıyorum bu hafta nefes alamıyorum sanki