Kbra-bhr07 Sevgili anneler ve anne adayları hangisi daha kullanışlı oluyor ve uzun süre bebeklerimiz için kullanılabiliyor yani 3-4 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabilecek (Birde ikiz olduğunu düşünürsek)
Tstnptt Kbra-bhr07 park beşik bana çok kaba geliyor bide iki tane birden olacak ben ahşap beşik alıcam 4 yaşına kadar kullanılıyormuş ben daha kibar ve hoş duruyor cnm
Merveyunus31 Kbra-bhr07 park beşik canım kesinlikle ahşaba heves etme çok kullanışsız sırf görüntüsü var
Kbra-bhr07 ecembugra53 banada o daha çok kullanışlı denildi diğerinde çocuk kendini atabilir falan dediler karar veremedim ahşap olanında görünümü çok hoş
ecembugra53 Kbra-bhr07 ahşap olanından çoğu arkadasım aldı kaldırmadı sökmesi yer olması laxım hiç memnun kalmadılar canım boş yere alınıyor dediler şakın görüntüsüne bakıpts alma valla
Kbra-bhr07 Tstnptt teşekkür ederim canım valla araştırıyoruz yorumlara falan bakıyorum hangisi iyi diye birde kirada olunca oda sayısı az ve oda küçük öyle sıkış tepiş istemiyorum dediğin gibi hantal biraz park yataklar
Tstnptt Kbra-bhr07 bnmde 2+1 evm oda yapmıcam kiradym cnm 650 tlye düştü hepsiburada da yorumlarda baya iyi Bi göz at istersen
eryesil Evimiz kira olduğu için biz iki tane park beşik aldık kaldırması kolay olduğu için. Kendi evimiz olsaydı ahşap düşünebilirdim onlarda gayet güzel duruyor 😊