Gizimli3457 Kızlar benım dün yerleşme kanamam oldu adetım 2 gün gecıktı dünde çok az yerleşme kanamam oldu ben ne zaman test yapayım sızce ıdrar ve kan testını hamılelık belırtısı var
Anneolmayahasret Gizimli3457 yerlesme kanamasi oldugunu nerden biliyosunuz ki test yapmadan bu kesin degildir.. Iki gun gecmis test yapin varsa idrar testinde cikar
Meriwa Gizimli3457 yerleşme kanaması olmayabilir hamileyseniz düşük tehlikeniz olabilir bence acilen hast gidip kan verin lekelenmenizden bahsedin ilaç iğne vericektir binde bir ihtimalde sizin dediğiniz gibi yerleşmedir ama riske girmeyin acilen doktora gidin
ecembugra53 Gizimli3457 ihmal etmeyin hastaneye gidin kan verin hemen yerleşme kanaması olmaya bilir bende olmamıştı herkeste olucak diye bi kural da Yok camım hamile olsan bile düşğk tehlikesi olabilir canım bekleme
[silindi] Gizimli3457 hemen bir test yap canım belki yerleşme kanaması değildir boşu boşuna ümitlenme. Baktın gebelik var doktora git hemen bazen kanama düşük belirtisi de olabilir..
Tuuba1 Selinanne bende düzenli adet gören biriyim ama gecikmenin 9. günü dün test yaptım negatif çıktı .. yarın kan vermek istiyorum var mı böyle olup hamile olan ?
Gizimli3457 Selinanne adetım düzensız 32 günde bır görüyorum dün oldu kanamam yumurtlamamın üzerinden 15 gün gectı yanı dün çok az kanamam oldu başka olmadı
Deletedmom281 Gizimli3457 🌿 bilemezsin ki yerleşme kanaması mi yoksa kimyasal gebelik onun kanaması mı ya da düşük kanaması mi. Bir doktora git bence
Gizimli3457 Deletedmom281 düşğk kanaması pıhtılj ve çok gelmez mı benım çok çok az bır kahverengı akıntım oldu duzensız adet görüyorum 32 günde bır yanı
Kuzeymasal Gizimli3457 yerleşme kanamasını diye birsey düşünmek bana garip geldi canım. Gebelikte kan hiç iyi karşılanmaz. Kan en net sonuç.
Nurselii Gizimli3457 Adet günümden 10 gün sonra bende de yerleşme kanaması olmuştu merak edip bir hafta sonra test yaptım negatif çıktı sonuç adetim 2 gün gecikince tekrar denedim pozitif çıktı canım testlerde hemen belli olmuyor