Zahideuras Angelada ben kullanıyorum kahvaltıdan 1 saat sonra 2 tatlı kasıgı ıcıyorum ardından yine 1 tatlı kasıgı limon sıkıp ıcıyorum emilimini artırsın diye faydası varmı yokmu yarın gorcem kan verecem
Mernana Angelada ben içiyorum canım eczaneden alıyorum. İki tane ayrı ayrı var uzun yağ şişesi gibi olanını al 30 tl ye aldım ben.
Mucizem199 Angelada ben aktardan alıyorum Sabah aç karnına kahvaltı dan önce iki üç yemek kaşığı yiyorum bende kansızlık çok çıkmıştı onun sayesinde geçti sayılır 3 aydır kullanıyorum bu arada 15 haftalık hamileyim hiç bir zararı yoktur
tany15 Angelada hünnap keçiboynuzu özü kullanıyorum yatmadan 2 saat önce bir tatlı kaşığı içiyorum.kan değerlerim yükseldi bir nebze.2 saat öncesinde sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmamak gerekiyor emilimi azaltıyorlarmış
HtcGB Pekmez içen annelerimize sormak istiyorum; Peki, yanında Demir ilacı alıyor musunuz? Cevabınıza çok ihtiyacım var. 😊
Zahideuras HtcGB evet ben alıyorum demir ilacı maalesef belli bir zaman sonra pekmez tek basına yetmiyor
Zahideuras Angelada canım merhaba sonuclarım cıktı kalsiyum magnezyum falan dusuk ama demiri masallah baya yuksek doktor normalde bu zamanlarda ılac ıcılsede dusus bekleriz ama seninki cok ıyı dedi cok ise yarıyo bence dene benim yaptıgımı
ecembugra53 Angelada kansızlık için canım doktorum doğal hakiki pekmez ve siyah kuru üzüm önerdi canım 😊 dene
rahsan Ben sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tüketiyorum. Eczaneden alıyorum. Kışın hastalanmamak için almıştım kansızlığa da faydası var diye kullanıyorum
Sultan_34 32 haftalık bebeğim ben kullanıyorum çünkü kanım çok düşükmus bol bol da kuru üzüm yiyiyorum henüz doktara gitmedim daha eğer faydasını görürsem söylerim