Herkese merhaba, ö@Annelik gerçekten muhteşem bir duygu ve Allah gerçekten isteyen herkese Anne-Ebeveyin olmayı nasip etsin.. 38-6 da oğlum gelmeye karar verdi ve
şu anda tatlı tatlı uyuyor. Yurtdışında olduğum için sistem aynı olmayabilir. 3 Temmuz gecesi nişanım geldi ve kısa aralıkı kasılmalarım başladı . Kasılmalar düzensiz a ancak tüm gün sürdü akşam ise saat 00:30 da artık dayanamayıp hastane yolunu tutuk… hemen kontrol ettiler 4-5cm açıklık var ( doktor 3 parmağını kanala sokup ölçüm yapıyor.rahat olunca hiçbir şekilde can yakmıyor.biraz bekliycez dediler o arada kasılmalar gelip gidiyor .3 saat sonra 6-7 cm oldu. Doktor epidural isteyip istemediğimi sordu ,son dakika kasılmaları nefesimi kestiği için ok dedim.. Bu arada doğumdan ziyade omur iliğime girecek iğnenin acısı beni daha çok korkutuyordu ancak o nasıl muhteşem bir şeymiş diyorum şimdi😂😂😂 sanırım 2-3 iğne taktılar ve hiç acıma ağrı olmadı işin en komik tarafı sabah 6 ya kadar uyudum.doktorum geldi 10 cm başlıyoruz dedi. Eliyle suyumu patlattı.bebek kanaldaydı zaten sonra ıkınmam gerektiğinde ıkın dedi 3 kez en son ıkınmada ayna tutup görmem için bak saçları ,artık bitti dediler. Son ıkınmada çok hafif ve yavaş ıkındım ve göğsümdeydiiiiiii 4 Temmuz saat 07:00 de benim balımmmm 😍😍😍Allahım kalbim yerinden çıkacak gibiydi …Bal kaymak , yemelik cannnnn ciğeeeer bunlar😍😍😍😍😍 sıfır ağrı ile doğum gerçekleşti ve1 gün kaldık şimdi çıkış yapıcaz.3 dikiş oldu 2 tane içeride 1 tane dışarıda… hemen sütüm geldi emzirdim ancak meme uçlarım nansolin kullanmama rağmen acayip acıyor.
Depend denen ürün resmen hayat kurtarıyor! 1 gecelik-1 takım şort picama- duş için sampuan ve havlu + terlik banyoda da kullanılacak bir tur(parmak arası ideal ) sütyen kullanmadım , emzirme sütyeni almadım zaten.
Bebişe 2 takım kıyafet yetti. Islak mendil-muslin-eldiven- şapka-bez -yazlık battaniye- en gerekli eşyalar.
Bu arada hiç çatlağım olmadı Palmers Caco Butter kullandım gebeliğim başından itibaren sabah akşam… 7 ay spor yürüyüş hep oldu sadece Ispanyada Pandemi döneminde karantinada kaldığımıZ için 1,5 ay tekledi. Kilo konusu 52 hamile kaldım 61-62 doğuma girdim… henüz tartılmadım eve geçince ilk işim bunu kontrol etmek olacak … hepiniz sevgiyle kalın ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın… Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın🙏🙏🙏🙏 soularınız varsa keyifle yanıt veririm 🙏🙏🙏🌺🐳🌈🌈❤️🥰