Zehra06 Kızlar 18 haftalık gebeyim doktorum vitamin ve demir ilacı verdi isimleri Ferrum fort decavitdır bende karın ağrıları gaz yaptı kullanan oldu mu sizdede yan etkileri oldu mu ben bıraktım kullanmayı. Ne öneriyorsunuz ?
ozgesoy28 Zehra06 bende kullanıyorum canım ama hiç böyle yapmadı demekki sana iyi gelmedi doktoruna danış değiştirir
AycanFb Zehra06 gece yatmadan önce içmeyi dene canım ben öyle yapıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ikisini de kullanıyorum.
Zehra06 ozgesoy28 ya aslında değerlerim çok iyi devlet hastanesi doktoru olduğu için acaba baştan salma mı verdi yoksa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum 🙁
Zehra06 deletedmom351 bıraktım bende aslında değerlerim çok iyi devlet hastanesi doktoru olduğu için acaba baştan salma mı verdi yoksa ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum 🙁
Zehra06 AycanFb vitamini öyle aldım ama demir ilacını kahvaltıdan önce yarım saat önce almam gerekiyormuş
ozgesoy28 Zehra06 olur mu hiç ben özel muayeneye gidiyorum benim doktorum da verdi bebek büyüdükçe senden demir eksikliği karşılıyck çok önemli bişey hatta dotkorum bana lohusalık bitene kadar devm dedi demir ilacına