Ftrhn Suzuk hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin. Var mıydı erken Doğum riskin canım ? Rabbim kolaylık versin inşallah
Lacivertli_kelebek Suzuk Zamanı da gelmiş aslında😊 29 haftada doğum yaptım rabbimin imtihanı elbet içini ferah tut sağlıkla gelsin minnoş
Blackkcat Suzuk hayırlısıyla kucağına al inşallah canım,benimde erken doğum olacak şu an 32deyim,dayanırız inşallah biraz daha🤲🏻
Lacivertli_kelebek Suzuk 2.5 aydır yoğun bakımda kuzum suyumun fazla olması bide bebeğim de sağlık sorunları yüzünden erken doğum yaptm
Miniginannesiiii1111 Suzuk suyunda azalma birden mi oldu kaçıncı haftadasiniz başladı acaba sağ salim kucağına al inşallah 35 güzel bir hafta 😇
Blackkcat Suzuk ne zaman dediler doğumu canım,bende kanama oluyorum o yüzden erken olacak doğumum ne kadar tutarsak o kadar iyi dedi dr,1cm açılmamda var
Melmel35 Suzuk Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ben de 35im bugün dopplere giricem onun sonucuna göre doğum olabilir suyum 7lerdeydi 2 3 haftadır. Bugün kendi doktorum iyice azalmış Bi de dopplerde görelim ona göre karar veririz dedi ☹️